Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over 60 vrouwen


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over 60 vrouwen

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

60 vrouwen

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Cougars nemen zelf het initiatief. Cougars onder vuur bij feministen. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen.. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. En door

Daten met Vrouwen uit Limburg van 60 tot 99 jaar

Wil hier iemand leren kennen eerst vriendschap,die verzorgd groter als mij,ben 172cm,en die met mij samen eerst iets wil... Profiel van gewoon61 >>
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

Vrouw Zoekt Man Contactadvertenties - Aanbodpagina.nl

Vrouw Zoekt Man Contactadvertenties informatie. In de rubriek 'Maatje gezocht' op Aanbodpagina.nl komen mensen die een maatje zoeken voor allerlei activiteiten. In deze specifieke subrubriek vind je vrouwen die op zoek zijn naar een man als maatje. Denk bijvoorbeeld aan een wandelmaatje, een reisgenoot, een sportmaatje of een maatje in de liefde.
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

Vrouw zoekt Man - Marktplaats.nl

50+ vrouw zoekt oudere man om mee af te spreken.... Bij ons vind je alleenstaande vrouwen die direct willen afspreken. Wil jij vandaag nog afspreken met een avontuurlijke oudere vrou. Zie omschrijving Vandaag. Bezoek website Vandaag. vrouw zoekt man Apeldoorn Bezoek website.
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

50 Date - Online Dating met Alleenstaande vrouwen en ...

50 plus dating, alleenstaande vrouwen en mannen boven de 50 jaar op zoek naar een date! Kom gratis in contact met actieve vijftigplussers op zoek naar nieuwe relaties en vriendschappen!
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

Van een verhoogd bsa profiteren vooral mannen, vrouwen ervaren hinder

Bij vrouwen is dit effect minder, maar ervaren juist wel meer stress en psychische klachten, blijkt uit onderzoek bij de opleiding geneeskunde van de Erasmus Universiteit. Onderzoekers van het ...
lees verder

Gepost op: 25 February 2020

Japan meldt eerste coronabesmetting na vertrek passagiers van cruiseschip

De 60-jarige vrouw mocht het schip woensdag verlaten, na een quarantaine van twee weken, samen met honderden andere passagiers die negatief getest hadden op het virus, dat officieel SARS-CoV-2 heet.
lees verder

Gepost op: 21 February 2020

Applaus in rechtbank wanneer procureur zeven jaar effectieve cel vordert voor Hasselaar (60) die dochter jarenlang misbruikt

De man (vandaag 60 jaar) liet zijn lusten jarenlang overal botvieren ... “Zij is getekend voor het leven”, vatte de procureur samen. Ook de broers van de jonge vrouw zijn zwaar onder de indruk van wat ...
lees verder

Gepost op: 21 February 2020


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania