Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINE

Ook bij ons zijn er cougars.


Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem (45) een relatie met Ides Meire (25). De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Het koppel heeft samen een zoon: Astor.

Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw.

Cougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over alleenstaande moeder zoekt man


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over alleenstaande moeder zoekt man

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

alleenstaande moeder zoekt man

Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Cougars onder vuur bij feministen. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook bij ons zijn er cougars. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Demi Moore is er eentje. Veel feministen vinden het woord te agressief. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Samen hebben ze drie kinderen. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Het geheim van cougars ontrafeld. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Eva Longoria ook, want haar man Tony

  • moeder zoekt toyboy

Inschrijven | Alleenstaande -Mamas.be

Alleenstaande-Mamas.be is de ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's (en papa's) in België die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie
lees verder

Gepost op: 25 June 2017

alleenstaande moeder zoekt gezelschap - koopjeskrant.be

Hallo ik ben helaas een alleen staande moeder en woon samen met mij dochtertje in Roosendaal. Mijn ex man heb mij helaas laten vallen toen ie hoorde dat ik ...
lees verder

Gepost op: 25 June 2017

Vrouw zoekt man, vrijgezellen vrouwen, vrouw zoekt relatie ...

Vrouw zoekt man bij ... MeetPlaza is een Belgische datingsite met profielen van alleenstaande vrouwen zoals single moeders, alleenstaande mama's of meisjes die op ...
lees verder

Gepost op: 24 June 2017

Kontakt - Vrouw zoekt Man - MarktPlaza.be

Zoek en vind hier vrouw zoekt man zoekertjes op MarktPlaza.be. MarktPlaza.be. ... De meeste mannen zitten misschien niet te wachten op een alleenstaande moeder, ...
lees verder

Gepost op: 24 June 2017

Werkstraf geëist wegens bijstandsfraude Blijham

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) heeft de man verzuimd dat hij bij zijn 83-jarige moeder in in Delfzijl woont, terwijl hij een uitkering voor een alleenstaande geniet in Blijham. Hiermee zou hij de gemeente voor 83.000 euro hebben benadeeld.
lees verder

Gepost op: 26 June 2017

entertainment: tv-gids: detail

Alleenstaande mama Pauline heeft drie kinderen: een jongen van 11 en tweelingmeisjes van 8. Een van de meisjes kampt met gedragsproblemen en vliegt haar moeder geregeld in de haren. Pauline is ten einde raad en zoekt naar een oplossing.
lees verder

Gepost op: 26 June 2017

Cel geëist voor cocaïne in auto: man (46) uit Sint Willebrord zat al eerder vast voor drugs

Vermoorde man Roosendaal: politie zoekt ook in België 0:16 ROOSENDAAL - De politie ... blijken jeugdige grappenmakers te zijn 22 juni ROOSENDAAL - De Roosendaalse moeder was zich wezenloos geschrokken. Zij zag hoe haar zoontje in de Beetslaan ...
lees verder

Gepost op: 23 June 2017


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania