Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over contact met oudere vrouwen


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over contact met oudere vrouwen

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

contact met oudere vrouwen

Ook bij ons zijn er cougars. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Het geheim van cougars ontrafeld. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Cougars onder vuur bij feministen. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Cougars zijn in. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die

Meer straatnamen in Heerlen naar vrouwen genoemd

Het gemeentebestuur van Heerlen gaat ernaar streven om meer straatnamen naar vrouwen te benoemen. Dat blijkt uit het antwoord van het college van B&W op schriftelijke vragen van gemeenteraadslid Brigi ...
lees verder

Gepost op: 13 April 2021

Kom op met die prik!

Vaccinatietwijfel heeft veel gezichten, en die hebben lang niet altijd met het vaccin zelf te maken. Bij een bevraging van 15.719 Belgen (40% Franstaligen, 60% Vlamingen), 50/50 mannen en vrouwen ...
lees verder

Gepost op: 13 April 2021

Nederland in 2050: veel meer ouderen en eenpersoonshuishoudens, en dat heeft consequenties

Hoe ziet de Nederlandse bevolking er in 2050 uit? Hoeveel mensen wonen er dan? Waar moeten politici over gaan piekeren? Twee instituten studeerden ...
lees verder

Gepost op: 13 April 2021


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania