Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over cougar dating


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over cougar dating

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

cougar dating

Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Cougars zijn geslaagd in het leven. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Cougars worden in de watten gelegd. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Veel feministen vinden het woord te agressief. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Ook bij ons zijn er cougars. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Cougars onder vuur bij feministen. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Een slipje dat

  • cougars belgium
  • cougar belgium
  • cougar date nederland
  • cougar dating nederland
  • cougars in nederland

Longview woman says cougar caught on camera in driveway Sunday

A Longview resident's camera on Sunday appears to have caught a cougar in the early morning hours sauntering across her driveway south of Columbia Heights. Washington Department of Fish and ...
lees verder

Gepost op: 5 July 2022

Cougar Query: "You'll always find Brie, Greek yogurt and insulin in my fridge."

My job at BYU is… policy manager and analyst in the Integrity and Compliance Office. I help make sure that the university policies at policy.byu.edu are up-to-date, accessible and a valuable resource ...
lees verder

Gepost op: 5 July 2022

Cougar Sighting in Millcreek Canyon

Most Shocking Creepy Ufo Sighting Over Amsterdam City!! Ufo Sighting Viral Video!! Summer of Sightings continues, with @Luenell and #MillieBobbyBrown! Shouts out to @Ptsshowbiztop5 and @shanemichael70 ...
lees verder

Gepost op: 3 July 2022


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania