Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over Cougar Town


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over Cougar Town

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

Cougar Town

Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Ook bij ons zijn er cougars. Cougars onder vuur bij feministen. Demi Moore is er eentje. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Cougars zijn geslaagd in het leven. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele

About Cars – Jonge 2de hands en demo wagens

Aboutcars Boomsesteenweg 20 Unit 20/14 2630 AARTSELAAR Tel +32(0)470/858595. maandag – Zaterdag 09.00u – 18.00u Na afspraak kan u de wagen komen bezichtigen tot 21u
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Toen en nu: 50 iconische supermodellen - msn.com

Een overzicht van vijftig iconische supermodellen van de afgelopen decennia. Wat doen ze nu?
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Tweedehands Auto - Occasion | 2dehands.be

Een interessante occasie of de oldtimer van je dromen? Hier gebeurt het! Op 2dehands.be staan ruim 100.000 auto zoekertjes. Top om een wagen te kopen.
lees verder

Gepost op: 22 February 2019

Montrose Golf Links (Medal course) in Angus. Top golf ...

Montrose Golf Links (Medal course): Golf on this venerable stretch of links land dates back over 450 years to 1562. This may account for the still rugged and ...
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

James 'Buster' Feather given new lease of life by Cougars

"We were training over pre-season not knowing if there would still be a Keighley Cougars. Mick O'Neill has come in and given a new lease of life to the club. I was too young at the time, but there has ...
lees verder

Gepost op: 21 March 2019

Craig Lingard: Let's make Cougar Park fortress this season

Cougars entertain third-from-bottom North Wales Crusaders in Betfred League One on Sunday (kick-off 3pm) after picking up a point in an 18-18 draw at London Skolars last weekend. With a healthy ...
lees verder

Gepost op: 20 March 2019

Mickey Magic | Cougar Rescue Plan | UC Strike | OC Today

Weigh in your response. Dockless Sun Scooters Roll In to An OC Town Near You Get ready to roll! Sun Scooter is sending 100 units to a street near you in Santa Ana with beach cities on the horizon.
lees verder

Gepost op: 20 March 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania