Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over cougar zoekt jonge man


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over cougar zoekt jonge man

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

cougar zoekt jonge man

Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Het geheim van cougars ontrafeld. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten.. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Cougars zijn geslaagd in het leven. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Cougars worden in de watten gelegd. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Cougars nemen zelf het initiatief. Demi Moore is er eentje. Ivana Trump brengt haar tijd

Sexcammen Vlaamse Huisvrouwen fotos webcams gratis cam ...

Vlaamse huisvrouwen webcamsex portal waar u kunt chatten met rijpe hete huisvrouwen.. Bekijk ook hun vlaamse cam fotos gratis.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Nu Gratis Neuken – Pagina 2 – Neuk vandaag nog gratis een ...

Hier op zoek naar een spontane man, mag wel humor hebben en geen zin in vastigheid net als ik. Elkaar regelmatig goed verwennen en er een eigen sexfeest van maken!
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Rijpe dames uit Limburg.

Welkom op dating oudere dames: Hier vind je alleen maar advertenties van oudere vrouw zoekt man. Deze ...
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Oudere vrouwen - sexcontact met een rijpe vrouwen.

Welkom dit is een site speciaal voor jonge mannen die zich aangetrokken voelen tot oudere vrouwen.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

"Mijn man en ik kregen maar liefst 8 stempassen"

Mijn man en ik kregen stempassen voor Leidschendam-Voorburg en Pijnacker ... van Pijnacker dat was georganiseerd door enkele politieke partijen in... Van Buijtene zoekt chauffeur 5 dagen geleden 5 ...
lees verder

Gepost op: 20 March 2019

Jonge mannen gezocht voor musical

In april beginnen de repetities voor de nieuwste musical van Westel Musical Producties. De opvoeringen zijn gepland in april en mei 2020. De vereniging uit Westerlo zoekt mannen tussen de 16 en 35 ...
lees verder

Gepost op: 13 March 2019

Wie wordt de nieuwe kinderdirecteur van de Stadkamer?

De Stadkamer in Zwolle zoekt een nieuwe kinderdirecteur ... Zwollenaar achter gesloten deuren op verzoek van zijn advocaat. De man wordt verdacht van verkrachting van een jonge vrouw in een streekbus ...
lees verder

Gepost op: 12 March 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania