Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over cougar zoekt jongeman


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over cougar zoekt jongeman

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

cougar zoekt jongeman

Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Ook bij ons zijn er cougars. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Cougars nemen zelf het initiatief. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Veel feministen vinden het woord te agressief. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Cougars onder vuur bij feministen. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Het geheim van cougars ontrafeld. In de Verenigde

‘Ik wil dat je me begrijpt zonder dat ik hoef te praten’

Ze is net jarig geweest. Zichtbaar opgelucht haalt Rachel Rumai adem. ‘Ik had zo’n zin om dertig te worden dat ik vorig jaar m’n negentwintigste verjaardag niet eens heb gevierd. Deze leeftijd past ve ...
lees verder

Gepost op: 14 July 2020

’Kans heel klein dat ik nog bij PSV ga spelen’

Een uitgebreide toespraak had Anderlecht-trainer Franky Vercauteren niet voorbereid, toen Derrick Luckassen zich gisteren voor het eerst weer meldde op het trainingsveld in Neerpede. „Ik kreeg alleen ...
lees verder

Gepost op: 14 July 2020

Politie zoekt getuigen van overval op tabakszaak Overvecht

UTRECHT - De politie zoekt getuigen van een overval op een tabakszaak aan de Zamenhofdreef in Overvecht. Een medewerker van de zaak werd zaterdag rond 14.45 uur bedreigd met een scherp voorwerp. Hij w ...
lees verder

Gepost op: 14 July 2020


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania