Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over cougars women


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over cougars women

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

cougars women

Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Op internet boomen de datingwebsites

Cougars Older Women With Younger Men On The Prowl

There are cougars on the prowl in Miami. Women who like to date younger men are in town for the city's first cougar convention. From the movie, The ...
lees verder

Gepost op: 21 August 2019

cougar videos - XVIDEOS.COM

cougar (26,322 results) ... 26 min Older Woman Fun - 421.2k Views - 360p. Busty milf takes 2 big black cocks at once in Interracial Threesome Video.
lees verder

Gepost op: 21 August 2019

Cougar Porn Videos: Sex with Hot Older Women - xHamster

Aggressive older women seduce cock for their pleasure in cougar porn. Sexy blowjobs and deep fucking of experienced pussy make them cum at xHamster.
lees verder

Gepost op: 20 August 2019

cougar-sex videos - XVIDEOS.COM

cougar-sex (23,459 results) ... Hot sex with an older woman milf cougar. 3 min Sweetkt - 5M Views - 1080p. Rough Anal-sex and Squirting for this cougar mom.
lees verder

Gepost op: 20 August 2019

Cougars get late goal to edge Mississippi State 2-1

Mikayla Colohan's late goal lifted the BYU women's soccer team to a 2-1 victory over Mississippi ... goalkeeper outside the 18-yard box and passed the ball into an open net, giving the Cougars (2-0) a ...
lees verder

Gepost op: 24 August 2019

WOMEN’S SOCCER: Cougars’ season opener ends in tie

GREELEY, Colo.— The SIUE women’s soccer team opened its season Friday against Northern Colorado, with the game ending in a 1-1 tie. “We competed tonight and I’m proud of their effort,” commented head ...
lees verder

Gepost op: 24 August 2019

WOMEN’S SOCCER: Cougars open with 1-1 tie at Northern Colorado

GREELEY, Colo.— The SIUE Cougars women’s soccer team opened its season Friday against Northern Colorado with a 1-1 tie. “We competed tonight and I’m proud of their effort,” SIUE coach Derek Burton ...
lees verder

Gepost op: 24 August 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania