Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over dames ontvangen


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over dames ontvangen

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

dames ontvangen

Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Het geheim van cougars ontrafeld. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Cougars worden in de watten gelegd. Veel feministen vinden het woord te agressief. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Cougars zijn in. Cougars zijn geslaagd in het leven. Cougars onder vuur bij feministen. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden.

Pascal Kina en Gantoise vatten zondag play-offs aan: “Helemaal niet bezig met favorietenrol”

Na een foutloze eerste ronde beginnen zowel de mannen als de vrouwen van Gantoise als titelfavoriet aan de play-offs in de Eredivisie. Coach Pascal Kina blijft wat de mannen betreft echter met de voet ...
lees verder

Gepost op: 26 February 2021

Stad zoekt dé Fietsschool van Oostende: scoor een meet-and-greet met KVO-voetballers

De stad organiseert een wedstrijd voor alle basis- en secundaire scholen om ‘de fietsschool van Oostende’ te worden. De winnaar sleept een meet-and-greet met voetballers van KV Oostende in de wacht.
lees verder

Gepost op: 26 February 2021

Fietsster aangereden in Helmond, slachtoffer naar ziekenhuis

HELMOND - Op de Marktstraat in Helmond is vrijdagmiddag rond 16.00 uur een fietsster aangereden door een automobilist.
lees verder

Gepost op: 26 February 2021


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania