Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over daten met oudere vrouwen


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over daten met oudere vrouwen

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

daten met oudere vrouwen

In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Ook bij ons zijn er cougars. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Cougars nemen zelf het initiatief. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Demi Moore is er eentje. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral

Ontmoet mannen en vrouwen in uw regio | Rendez-vous.be

Ontmoetingssite N°1 in België : Vrijgezel en op zoek naar liefde ? Vind de ideale vrouw of man onder de meer dan 40 000 leden op Rendez-vous.be
lees verder

Gepost op: 13 December 2019

Online Daten in België | Date met mannen en vrouwen in ...

Zeer weinig vergeleken met de schoonheid van Brugge - als je je voelt atletische, beklim de klokkentoren, of ontspannen in een hete-luchtballon over het centrum, voordat u gaat ontspannen in een lokale brasserie. Of u nu in België geboren zijn of gewoon op bezoek bent, Badoo is de perfecte plek om te chatten, plezier hebben, flirten en datum.
lees verder

Gepost op: 12 December 2019

Hoe een oudere vrouw te daten - MAN MAN

Het daten van een oudere vrouw is iets waar menig man over fantaseert. Dit zijn vrouwen met verstand van zaken. Vrouwen met ervaring. Vrouwen die niet op hun mondje zijn gevallen. Vrouwen die weten van aanpakken. Om deze redenen vinden wij, jongemannen, oudere dames intrigerend en aantrekkelijk.
lees verder

Gepost op: 12 December 2019

Oudere vrouwen daten: 5 weetjes om oudere dames te ...

Veel van deze vrouwen hebben namelijk een relatie met een man van hun eigen leeftijd, maar hun seksleven zo goed als dood. Vrouwen bedriegen bijna net zo vaak als mannen en ze zijn vaak op zoek naar een jonge man om plezier te beleven in hun liefdesleven. Alle vrouwen houden van aandacht, maar het probleem is dat oudere vrouwen er minder krijgen.
lees verder

Gepost op: 12 December 2019

Single met Kerst? Chat eens op zondagavond, zoek een buitenlandse date of praat over fotografie

Met andere woorden: vrouwen vallen op oudere mannen en mannen vaker op jongere vrouwen. Nederlandse vrouw is geëmancipeerd, veel angst voor winter-daten Hoe ouder een koppel is, hoe sneller ze nummers ...
lees verder

Gepost op: 14 December 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania