Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over daten met vrouwen


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over daten met vrouwen

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

daten met vrouwen

Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Cougars zijn in. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Cougars worden in de watten gelegd. Demi Moore is er eentje. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Samen hebben ze drie kinderen. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Cougars nemen zelf het initiatief. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het

Hermes en Asterix spelen de bekerfinale volleybal bij de vrouwen

Bij de vrouwen is de bekerfinale volleybal nu al bekend: met Asterix Avo Beveren en Hermes Oostende staan de 2 meest succesvolle ploegen uit de bekergeschiedenis tegenover elkaar. De Beker van België ...
lees verder

Gepost op: 14 December 2019

Kijk vanaf 13.30u met livestream naar de Hotondcross voor vrouwen

12:33 12 uur 33. Hotondcross is DVV-Trofee nummer 4. Na 3 DVV-crossen hebben we 3 verschillende winnaressen bij de vrouwen en ze zijn allemaal van Nederlandse makelij: Kastelijn, Worst en Brand. In de ...
lees verder

Gepost op: 14 December 2019

Kan een slachtoffer van misbruik de bladzijde omslaan met alleen een som geld?

Volgens The New York Times is ze ook een van de tientallen vrouwen die recent instemden met een minnelijke schikking voorgesteld door de voormalige filmproducent. Het is niet Weinstein zelf die het ...
lees verder

Gepost op: 13 December 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania