Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over dating hoger opgeleiden


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over dating hoger opgeleiden

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

dating hoger opgeleiden

Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Het geheim van cougars ontrafeld. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Cougars zijn geslaagd in het leven. Demi Moore is er eentje. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Samen hebben ze drie kinderen. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Cougars zijn in. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Veel feministen vinden het woord te agressief. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond.. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Ook bij ons zijn er cougars. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft

Dating voor hoger opgeleide singles (HBO/WO) - Match4me.nl

Dating voor hoger opgeleide singles (HBO/WO). Match4me.nl is dé datingsite voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze date. Schrijf je gratis in!
lees verder

Gepost op: 24 May 2019

Datingsite e-Matching.nl | Dating voor hoger opgeleiden

e-Matching.nl is de grootste datingsite voor hoger opgeleiden! Nummer 1 VARA Kassa Datingtest Gratis inschrijven 3 gratis contacten Gratis helpdesk
lees verder

Gepost op: 24 May 2019

Speeddaten in Amsterdam | Hoger opgeleiden dating (singles)

In het centrum van Amsterdam kun je dankzij FlitsDate gezellig speeddaten. We brengen de vele singles bij elkaar en verzorgen een fantastisch avondje uit.
lees verder

Gepost op: 23 May 2019

Dating voor hoger opgeleide singles - Match4me.be

Dating voor hoger opgeleide singles. Match4me.be is dé datingsite voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze date. Schrijf je gratis in!
lees verder

Gepost op: 23 May 2019

'Hoger onderwijs komt in deze campagne nauwelijks aan bod: extra investeringen zijn nochtans broodnodig'

Zwitserland streeft ernaar om in 2030 70% hoger opgeleiden te hebben. In Vlaanderen zullen we aan het huidige tempo van een wonder mogen spreken als we aan 50% hoogopgeleiden zitten. De grootste ...
lees verder

Gepost op: 19 May 2019

Hoogopgeleide Syriër voelt zich minder thuis in Nederland dan lager opgeleide landgenoten

Lees verder na de advertentie Hoger opgeleiden zijn over het algemeen beter op de hoogte van het maat­schap­pe­lijk debat, waardoor ze dat vaker als negatief ervaren. Onderzoeker Sanne Noyon van het ...
lees verder

Gepost op: 15 May 2019

CBS ziet diepe kloof in samenleving

Den Haag - Nederland kent een diepe kloof tussen hoger en lager opgeleiden. Lager opgeleiden zijn gemiddeld genomen minder gezond, vaker werkloos, ontevredener en wantrouwender ten opzichte van ...
lees verder

Gepost op: 15 May 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania