Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over dating oudere vrouw


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over dating oudere vrouw

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

dating oudere vrouw

Cougars zijn geslaagd in het leven. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Ook bij ons zijn er cougars. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Het geheim van cougars ontrafeld. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Samen hebben ze drie kinderen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur

  • cougardating be review

Dikke Vrouwen - Vind hier dikke vrouwen dating

Ben je op zoek naar dikke vrouwen of informatie over dikke vrouwen? Bekijk dan hier al onze links over dikke vrouwen.
lees verder

Gepost op: 22 August 2019

Vrouw zoekt Man - Gratis Contactadvertenties en Dating ...

Ben jij lief voor een vrouw? Niets aan het handje toch? je ziet mijn foto, denkt misschien hey knappe dame waarom op zoek? ik heb het niet hoog in..
lees verder

Gepost op: 21 August 2019

Oudere vrouw | Vind gratis contacten op Vrouwzoektmanonline.nl

Gratis contact met 1000-en singles en stellen die op zoek zijn naar Oudere vrouw. Maak gratis een profiel aan en plan direct een afspraak in een mum van tijd.
lees verder

Gepost op: 21 August 2019

Man zoekt oudere vrouw - Gratis Online Dating | Dateplaats.be

Gratis Online Dating site in België, zonder betalingen en volledig veilig. Date online vrouwen en mannen van verschillende leeftijden. Onze Dating website is er voor ...
lees verder

Gepost op: 21 August 2019

Vrouwen hebben genoeg aan lagere dosering hartfalenmedicatie

Ruim 227.000 met name oudere mensen in Nederland kampen met hartfalen ... en zoomde daarbij in op de verschillen tussen mannen en vrouwen. Optimale waarde voor vrouwen 50% lager Uit de data-analyse ...
lees verder

Gepost op: 23 August 2019

Regisseur producer wil graag meer oudere lesbische vrouwen in films en series.

producer van de bekroonde korte film over twee oudere lesbiennes doet een oproep tot het tonen van meer oudere lesbische vrouwen in de film en in series. De kortfilm Time & Again is geschreven, ...
lees verder

Gepost op: 22 August 2019

Oudere vrouw rijdt door na aanrijding en laat fietsster (19) gewond achter in Veldhoven

Ze vroeg hoe het met de vrouw ging, maar stapte vervolgens weer in en reed weg. Het ging volgens het slachtoffer om een oudere vrouw, en in de auto zat een buitenlands gezin, zo meldt de politie.
lees verder

Gepost op: 22 August 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania