Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over een man verleiden


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over een man verleiden

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

een man verleiden

Cougars zijn in. Cougars worden in de watten gelegd. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Samen hebben ze drie kinderen. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties.. Veel feministen vinden het woord te agressief. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Ook bij ons zijn er cougars. Cougars nemen zelf het initiatief. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Cougars onder vuur bij feministen. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Ook in het echt

23 Simpele Tips Om Mannen Te Versieren & Verleiden

Het is makkelijker dan je denkt om een man te versieren. Leer hoe je mannen onopvallend kunt versieren en verleiden met de 23 tips in dit artikel.
lees verder

Gepost op: 15 September 2019

Seksueel Escaleren: 3 Tips om een vrouw te verleiden tot seks

Seksueel Escaleren is een techniek die je toepast om een vrouw te verleiden tot seks. ... Gewoon dat een man weet wat hij wil, beetje dominant en zeker.
lees verder

Gepost op: 14 September 2019

Hoe versier ik een man? 13 Tips Waarmee Je Hem Snel Verleid

Ontdek hoe je op een subtiele manier een man versiert. Zo heeft hij niet door dat je hem verleidt. Het werkt ook als je hem al kent of je verlegen bent.
lees verder

Gepost op: 14 September 2019

Een man opwinden - wikiHow

Een man opwinden. Als je eenmaal weet hoe het moet, is het heel makkelijk om een man opgewonden te krijgen. Om een man in de stemming te brengen, heb je ...
lees verder

Gepost op: 14 September 2019

Simone de Beauvoir, de willoze muze van Jean-Paul Sartre? Bepaald niet, zegt filosoof Kate Kirkpatrick

een getrouwde man. Sartre was de denkvriend, Maheu de sensuele minnaar. In de jaren dertig verleidde ze Jacques-Laurent Bost, in de jaren vijftig had ze een hartstochtelijke affaire met Nelson Algren.
lees verder

Gepost op: 6 September 2019

Rundfunk: Erik verleidt slanke Roslin

Wat moet je nou met chicks man!
lees verder

Gepost op: 22 August 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania