Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over een man verleiden


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over een man verleiden

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

een man verleiden

Cougars zijn in. Cougars worden in de watten gelegd. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Samen hebben ze drie kinderen. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties.. Veel feministen vinden het woord te agressief. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Ook bij ons zijn er cougars. Cougars nemen zelf het initiatief. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Cougars onder vuur bij feministen. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Ook in het echt

Webshop MAN Accessoires

Welkom in de MAN truck accessoires galerij. Personaliseer uw voertuig helemaal naar uw wensen. Ontdek nu het volledige gamma aan MAN truck accessoires.
lees verder

Gepost op: 15 February 2019

Man zoekt koppel swinger advertenties | Redlights

Zoek je als man een date met een leuk koppel? Vind in deze man-zoekt-koppel advertenties je match en maak een afspraakje.
lees verder

Gepost op: 15 February 2019

Potvolkoffie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn beroepsleven, raakte ik gepassioneerd door koffie en volgde ik een opleiding barista. Het "zwarte goedje" dat wij soms zo ...
lees verder

Gepost op: 15 February 2019

Animatie - NL - Totaal Theater

Er zijn mannen die hun vrouw maar al te graag in een koffer willen stoppen. Kees-Jan is zo'n man. Hij is zijn tirannieke vrouw na 25 jaar meer dan zat.
lees verder

Gepost op: 15 February 2019

Man (44) uit Nijmegen verleidde gamende jongens met virtueel geld

Eigenlijk had het verleiden van de twaalfjarige jongen begin 2017 toen in ... VIDEO/UPDATE Man en vrouw gewond na steekpar­tij in Nijmegen 21:45 NIJMEGEN - Een man en een vrouw zijn vrijdagavond gewon...
lees verder

Gepost op: 8 February 2019

VIDEO. ‘Temptation’-Lizzy: “Ik ben een tijger en ik ben hier om te jagen”

Dan moeten de vier koppels weerstand trachten te bieden aan de onweerstaanbare charmes van de verleid(st)ers. De Brugse Emma was eerder in een teaser al duidelijk: “Elke man zal plooien voor ...
lees verder

Gepost op: 5 February 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania