Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over huisvrouw zoekt


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over huisvrouw zoekt

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

huisvrouw zoekt

Cougars onder vuur bij feministen. Veel feministen vinden het woord te agressief. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Cougars nemen zelf het initiatief. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Demi Moore is er eentje. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Samen hebben ze drie kinderen. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon

Vrouw Zoekt Man Contactzoekertjes - aanbod

Vrouw Zoekt Man Contactzoekertjes informatie. In de rubriek 'Maatje gezocht' op Aanbod.be komen mensen die een maatje zoeken voor allerlei activiteiten. In deze specifieke subrubriek vind je vrouwen die op zoek zijn naar een man als maatje. Denk bijvoorbeeld aan een wandelmaatje, een reisgenoot, een sportmaatje of een maatje in de liefde.
lees verder

Gepost op: 19 January 2020

Contact - vrouw zoekt man - Erotiek - Speurders.nl

Vind of bied uw tweedehands Contact - vrouw zoekt man aan op Speurders.nl. Wij gebruiken cookies. Akkoord. Speurders.nl maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken van haar of derden om I) het gedrag van ...
lees verder

Gepost op: 17 January 2020

Vrouw zoekt Man - Gratis Contactadvertenties en Dating ...

Vrouw zoekt Man (9.683) Vrouw zoekt Man. Alle Advertenties (9.683) Particulier (?) Bedrijf (?) RSS. Galerij; Elkaar gelukkig maken?? Hoi allemaal, ik ben een alleenstaande moeder van 2 prachtige kinderen. en ondanks het feit dat ik super gelukkig ben.. Particulier • Gratis • Relatie.
lees verder

Gepost op: 17 January 2020

Kontakt - Vrouw zoekt Man - MarktPlaza.be

Subje zoekt een strenge Meester. Hallo ik ben een subje met veel ervaring die op zoek is naar een nieuwe meester. Ik wil weer nieuwe dingen mee maken en nog verder de sm...
lees verder

Gepost op: 17 January 2020

Jongere in 2020 zoekt „eerlijkheid, ontmoeting en betekenis”

Archiefbeeld: jongeren tijdens een kerstconferentie in 2019 van de HGJB in het Groningse Stadskanaal. beeld Huisman Media Archiefbeeld: jongeren tijdens een kerstconferentie in 2019 van de HGJB in het ...
lees verder

Gepost op: 18 January 2020

Mondriaan Fonds steunt expo Jopie Huisman Museum met 25.000 euro

Het Mondriaan Fonds steunt de nieuwe expositie WaterWereld van het Jopie Huisman Museum met 25.000 euro. Het museum in Workum wordt verder niet structureel gesubsidieerd. Het zoekt bij al zijn ...
lees verder

Gepost op: 12 January 2020


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania