Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINE

Cougars nemen zelf het initiatief.


Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore (47) met Ashton Kutcher (31). Demi verklaarde in W magazine: "Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen".

Cougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over jongere man


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over jongere man

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

jongere man

Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig.. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Veel feministen vinden het woord te agressief. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Demi Moore is er eentje. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Cougars onder vuur bij feministen. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Cougars zijn in. Cougars zijn geslaagd in het leven. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met

Kirsten is getrouwd met een man, maar eigenlijk lesbisch ...

Kirsten is getrouwd met een man, maar eigenlijk lesbisch: “Zonder steun moet je heel sterk zijn om uit de kast te komen, en dat ben ik niet”
lees verder

Gepost op: 22 November 2017

vrouw zoekt getrouwde man - vreemdgaandatingsites.be

vrouw zoekt getrouwde man. Bekijk het sex profiel van Ada een mollige vrouw van 54 jaar op zoek naar de juiste man voor sex. De heetste sexprofielen vind je op ...
lees verder

Gepost op: 22 November 2017

Oudere vrouwen - sexcontact met een rijpe vrouwen.

Lotte 56 jaar uit Heemskerk. Samen met mijn man zoeken wij een hete man voor een trio relatie. Ook voor afspreken met mij ...
lees verder

Gepost op: 22 November 2017

indekerk (EVW)

ETS Vlaanderen. ETS Vlaanderen is een aanrader voor elke gelovige die meer van de Bijbel wil weten. Het is tijd om je in te schrijven voor een nieuw lesjaar.
lees verder

Gepost op: 21 November 2017

Dief die 77 gsm’s stal op Pukkelpop riskeert 37 maanden cel

De man zit in de gevangenis en er is een straf van 37 maanden tegen hem gevorderd. In de nacht van 18 op 19 augustus wist de politie hem te klissen met de hulp van drie festivalbezoekers. Twee van de drie jongeren waren eerder die dag hun gsm kwijtgespeeld ...
lees verder

Gepost op: 23 November 2017

Hij dacht dat hij als enige van zijn familie de...

Sinds die dag denkt de 102-jarige man dat zijn voltallige familie werd omgebracht. Amper twee weken geleden ontdekte hij dat zijn jongere broer de oorlog overleefd had en dat diens zoon op weg was om hem te zien. Het was een emotioneel moment: de 102 ...
lees verder

Gepost op: 22 November 2017

102-jarige Holocaust-overlever ontdekt na 70 jaar dat zijn broer nog leefde

Sinds die dag denkt de 102-jarige man dat zijn voltallige familie werd omgebracht. Amper twee weken geleden ontdekte hij dat zijn jongere broer de oorlog overleefd had en dat diens zoon op weg was om hem te zien. Het was een emotioneel moment: de 102 ...
lees verder

Gepost op: 22 November 2017


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania