Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over mama zoekt man


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over mama zoekt man

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

mama zoekt man

Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Cougars zijn in. Cougars zijn geslaagd in het leven.. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Samen hebben ze drie kinderen. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Veel feministen vinden het woord te agressief. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Demi Moore is er eentje. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels!

Mama Zoekt een Leuke Man | Vrouw Zoekt Man

Nu Mama Zoekt een Leuke Man Aangeboden in Vrouw zoekt Man Contacten en Berichten regio Leuven: Ik ben nog niet zo lang een mama, ben alleenstaand en 35 jaar. En zoek een man d
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

Vrouw zoekt Man - Gratis Contactadvertenties en Dating ...

Sportieve vrouw zoekt man! Hi!ik ben caroline! ik woon inmiddels weer een paar jaar op mezelf, en heb het enorm naar mijn zin. ik ben wat .. Particulier • Gratis • Relatie. n.v.t. Almere (FL) Op zoek naar een beetje warmte. Hoi leuke mannen!na weer een ...
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

Vrouw zoekt man - Contacten - Speurders.nl

Knappe single mama zoekt serieuze liefdesrelatie. Single mam (33 jaar, 1 kind) is op zoek naar de juiste man om samen een toekomst mee op te bouwen. D. 50 minuten geleden – Utrecht (Utrecht) ... Man zoekt vrouw. Vrouw zoekt man. Vrouw zoekt vrouw. Of ga naar rubriek Erotiek.
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

Vrouw Zoekt Man Contactzoekertjes - aanbod

Vrouw Zoekt Man Contactzoekertjes informatie. In de rubriek 'Maatje gezocht' op Aanbod.be komen mensen die een maatje zoeken voor allerlei activiteiten. In deze specifieke subrubriek vind je vrouwen die op zoek zijn naar een man als maatje. Denk bijvoorbeeld aan een wandelmaatje, een reisgenoot, een sportmaatje of een maatje in de liefde.
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

Man valt vrouw voor tweede keer lastig, politie zoekt getuigen

Op donderdagavond 13 februari is een vrouw in Velp op straat lastiggevallen door een onbekende man. Een week eerder was zij ook al lastiggevallen door dezelfde man. De politie is op zoek naar ...
lees verder

Gepost op: 25 February 2020

FC Emmen-supporter Dennis zoekt man die hem hielp na hersenbloeding

De vriend van Dennis is in paniek en heeft moeite om rustig in gesprek te blijven met de 112-meldkamer. De man schiet te hulp. "Ik weet er zelf niet heel veel meer van, maar ik weet wel dat het een ...
lees verder

Gepost op: 24 February 2020

Speelplein Guustje zoekt animatoren

Geraardsbergen - De stedelijke speelpleinwerking Speelplein Guustje zoekt animatoren en organiseert daarom op zaterdag ... Breng gerust jullie bezorgde mama’s en papa’s mee zodat ook zij weten wat er ...
lees verder

Gepost op: 24 February 2020


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania