Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over man verleiden


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over man verleiden

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

man verleiden

. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Ook bij ons zijn er cougars. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Cougars zijn in. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Samen hebben ze drie kinderen. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Cougars worden in de watten gelegd. Veel feministen vinden het woord

23 Simpele Tips Om Mannen Te Versieren & Verleiden

Het is makkelijker dan je denkt om een man te versieren. Leer hoe je mannen onopvallend kunt versieren en verleiden met de 23 tips in dit artikel.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Verleiden - versieren - flirten: tips | allesoverseks.be ...

De meeste vrouwen knappen af op een man die weinig blijk geeft van nieuwsgierigheid. Wil je verleiden, dan moet je de ander de ruimte geven om een zelfportret te schetsen. Wees in een gesprek dus niet altijd zelf aan het woord maar heb aandacht voor wat de ander vertelt. Probeer je zo goed mogelijk in te leven en empathisch te zijn.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

6 Krachtige tips om mannen te versieren & verleiden

Zo, nu weet je hoe je een man versiert en verleidt. Je begrijpt dat het jouw kracht is om hem te verleiden en dat je zelf niet te hard wilt leiden. En je hebt een stapel tips om hem de volgende keer succesvol te versieren. Maar wist je dat dit niet het enige is? Dat rare mannenbrein is net als een ui:
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Hoe versier ik een man? 13 Tips Waarmee Je Hem Snel Verleid

Mannen en vrouwen worden nu (godzijdank) als gelijkwaardig gezien. Niet langer zijn mannen de baas over de wereld en niet langer hoeven vrouwen te wachten totdat ze benaderd worden door een leuke man. Maar hoe versier je een man die je leuk vindt? En hoe verleid je hem om ook jou te versieren?
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

‘Ik had hem in de val gelokt, maar een man met wie je 28 jaar nooit hebt gepraat, verleid je niet ineens tot een redelijk gesprek’

Natuurlijk voelde hij zich in de val gelokt, en terecht, maar zeg me, welke andere keuze had ik? Een man met wie je 28 jaar nooit hebt gepraat, verleid je niet ineens tot een redelijk gesprek. Het was ...
lees verder

Gepost op: 12 October 2019

Oplichter die online dertig vrouwen verleidde krijgt vier jaar cel

De man leerde zijn slachtoffers kennen op datingsites. Irfan O. gaf zich online uit als Jonas Bruine. Op datingsites verleidde hij vrouwen die vaak in een kwetsbare positie zaten. Hij begon relaties ...
lees verder

Gepost op: 9 October 2019

Gisteren ontsnapte tbs’er liet spoor van ellende na

De man zedendelinquent Ronald Z., die gisterenmiddag ontsnapte aan zijn begeleider in Nijmegen verleidde meisjes en jongens via internet. Deskundigen noemden hem een ‘explosief mengsel’ van ...
lees verder

Gepost op: 5 October 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania