Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over man versieren


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over man versieren

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

man versieren

Cougars onder vuur bij feministen. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Cougars nemen zelf het initiatief. Samen hebben ze drie kinderen. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Cougars zijn geslaagd in het leven. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Ook bij ons zijn er cougars. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. In de

Wie is Elon Musk (3): 'familieman' met zeven kinderen die de planeet wil bevolken met slimme mensen

'Ik ben net zo’n klootzak en verpruts evenveel dingen als wie dan ook'. Deel 3 van de Elon Musk-portretserie: van kind tot en met topondernemer-miljardair.
lees verder

Gepost op: 20 May 2022

Man probeert 13-jarig meisje van fiets te trekken, politie zoekt getuige

Woensdagmiddag heeft een onbekende man geprobeerd om een 13-jarig meisje van haar fiets te trekken op de 18de Linieweg langs het kanaal in Veldwezelt. De politie Lanaken-Maasmechelen zoekt een ...
lees verder

Gepost op: 20 May 2022

Zo wist Tom Van Landuyt zijn vrouw Angela Schijf te versieren

Toen men Angela opmerkte wilde men haar graag voor een rolletje in GTST, eerst voor slechts 3 maanden, die later 3 jaar zouden worden. Angela Schijf Daar raakte Angela besmet met het acteervirus.
lees verder

Gepost op: 18 May 2022


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania