Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over man zoekt vrouw voor vriendschap


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over man zoekt vrouw voor vriendschap

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

man zoekt vrouw voor vriendschap

Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Veel feministen vinden het woord te agressief. Cougars nemen zelf het initiatief. Cougars zijn geslaagd in het leven. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Demi Moore is er eentje. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Cougars onder vuur bij feministen. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Ook in het

Vrouw zoekt Man voor Vriendschap | Bekijk gratis Vrouw ...

Lieve vrouw zoekt man voor vriendschap Leiden en omgeving. Lieve en rustig vrouw zoekt vriendschap, heb twee honden, ga graag wat drinken, uit eten, wandelen, vakantie, zomaar op de bank tv kijken, computeren. Ik zoek een lieve man die eerlijk is en ook zijn eigen hobby heeft. Reageer maar dan kunnen we altijd eerst een kopje koffie drinken.
lees verder

Gepost op: 9 July 2020

Koopjeskrant | Gratis artikelen kopen en verkopen

Koopjeskrant is de zoekertjessite met een ruim tweedehands aanbod. Doe een koopje of plaats een zoekertje. Gratis en gemakkelijk!
lees verder

Gepost op: 7 July 2020

Zoek vrouwen - actief50plus.be

Zoek naar vrouwen. Zoeken naar uw match om mee te daten. Het is niet makkelijk om een passende partner te vinden; of het nu gaat om culturele activiteiten, een sportmaatje of een vaste relatie, ontmoetingen regelen blijft tijdrovend en ingewikkeld. Actief50plus.be maakt het in ieder geval een stukje makkelijker.
lees verder

Gepost op: 7 July 2020

Vrouw zoekt Man - Gratis Contactadvertenties en Dating ...

Vrouw zoekt Man. Alle Advertenties (10.757) Particulier (?) Bedrijf (?) RSS. ... Een man die openstaat voor een relatie, eerlijk en betro.. Waar ik naar op zoek ben is een lieve en aardige man die met mij samen wat tijd wil doorbrengen. het begint hier wat .. Particulier • Gratis • Relatie.
lees verder

Gepost op: 7 July 2020

Mannen over hun lichaam: ‘De stereotypes waaraan de man moet voldoen, zijn nog strikter dan voor vrouwen’

Na vier feministische golven en een #MeToo-orkaan is de verwarring van De Man compleet. Wat willen vrouwen? Wat willen mannen zelf? Wat wil Poetin bewijzen wanneer hij in een filmpje zijn spierballen ...
lees verder

Gepost op: 14 July 2020

Mannen over hun lichaam: ‘Die buik is het probleem niet, het zijn die tetjes waar ik me voor schaam’

Na vier feministische golven en een #MeToo-orkaan is de verwarring van De Man compleet. Wat willen vrouwen? Wat willen mannen zelf? Wat wil Poetin bewijzen wanneer hij in een filmpje zijn spierballen ...
lees verder

Gepost op: 14 July 2020

Tieners melden zich bij politie na straatroof Amersfoort

AMERSFOORT - Twee van de drie tieners die eind vorige maand betrokken waren bij een straatroof in Amersfoort, hebben zich gemeld bij de politie. Het 24-jarige slachtoffer liep op 29 juni op het Piet M ...
lees verder

Gepost op: 14 July 2020


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania