Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over mannen versieren


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over mannen versieren

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

mannen versieren

Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Cougars nemen zelf het initiatief. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Demi Moore is er eentje. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en

Karina De Ruyck

Karina De Ruyck, ervaringsdeskundige en schrijfster, ging daten na het overlijden van haar man. Het werd een boeiende en tegelijkertijd hilarische trip door ...
lees verder

Gepost op: 12 January 2019

Dating met rijpe vrouwen.

Dating rijpe vrouwen. De plek waar jonge mannen makkelijk in contact kunnen komen met oudere vrouwen. Dit ...
lees verder

Gepost op: 11 January 2019

Flirten spelletjes - FunnyGames.be

Speel Flirten spellen op FunnyGames.be. Speel School Flirten, Strand Flirten, Meisjes Daten en vele andere Flirten spellen online!
lees verder

Gepost op: 11 January 2019

Events - Gemeente Asse

Een beginners kapsel-workshop voor moeders met dochters. Een simpele paardenstaart lukt perfect… maar je hebt geen idee hoe je aan vlechten of opsteken moet beginnen?
lees verder

Gepost op: 10 January 2019

Als vrouw de eerste stap zetten om een man te versieren

Als het gaat om de taal van liefde, spreken daden luider dan woorden. De eerste stap naar het begrijpen van lichaamstaal en om te weten of iemand geïnteresseerd is, is om te zoeken naar een cluster va...
lees verder

Gepost op: 12 January 2019

Heleen Debruyne: 'Mannen die vrouwen slaan'

Ik ken niemand die zo dwingend kan glimlachen. Zo perst ze zich door rijen mannen om als eerste een riksja te versieren. Ze praat in winkels met personeelsleden om sneller aan de beurt te komen. We tr...
lees verder

Gepost op: 2 January 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania