Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over mooie vrouwen versieren


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over mooie vrouwen versieren

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

mooie vrouwen versieren

Demi Moore is er eentje.. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Ook bij ons zijn er cougars. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Cougars worden in de watten gelegd. Cougars zijn geslaagd in het leven. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Het geheim van cougars ontrafeld. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Cougars onder vuur bij feministen. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Samen hebben ze drie

Belgisch record voor vrouwen in de achtervolging

Op de eerste dag van het EK baanwielrennen in het Nederlandse Apeldoorn heeft het Belgische team in de achtervolging bij de vrouwen een mooie prestatie geleverd: in een nieuw Belgisch record reden ze ...
lees verder

Gepost op: 16 October 2019

Filmmaker Céline Sciamma: ‘Mooie film hoor, La vie d’Adèle. Maar de seks? Bullshit’

Ze wijst op een poster van La vie d’Adèle, het zinnenprikkelende, met een Gouden Palm bekroonde romantische drama van de Tunesisch-Franse filmer Abdellatif Kechiche, waarin twee vrouwen met volle ...
lees verder

Gepost op: 16 October 2019

Op deze betoverend mooie plekken waan jij je meteen de ster van een Disneyfilm

Hoewel de Taj Mahal door velen als een paleis wordt gezien, is het eigenlijk een prachtig graf dat keizer Shah Jahan in 1632 voor zijn favoriete vrouw - Mumtaz Mahl- liet bouwen. Het kasteel van Prins ...
lees verder

Gepost op: 16 October 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania