Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINE

Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen.


Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is... ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend.

Cougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over oude dame zoekt


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over oude dame zoekt

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

oude dame zoekt

Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Veel feministen vinden het woord te agressief. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Cougars zijn geslaagd in het leven. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Cougars zijn in. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning.

Gezelschapsdame gezocht of aangeboden | Koopjeskrant.be

Man zoekt dame voor gezelschap en ... zoek dame die me gezelschap wil houden tijdens een ... WENST U LIEVER IN UW HUIS AANGENAAM OUD TE WORDEN IN ALLE ...
lees verder

Gepost op: 14 August 2017

Daten met Vrouwen uit Antwerpen van 60 tot 99 jaar

Hallo ik ben aarjBen een alleenstaande vrouwdie iemand zoekt voor een ... ik ben een dame van61 jaar die na ... Ik ben een Russische lieve vrouw van 69 jaar oud.
lees verder

Gepost op: 13 August 2017

Oudere Dame - te koop aangeboden - AdvertentieZoeker.be

Jonge gast zoekt oudere dame om hem de kneepjes van het vak te leren. (puur seksueel) ik hou van likken en zou ook eens iets met speeltjes willen proberen...
lees verder

Gepost op: 13 August 2017

Kontakt - Vrouw zoekt Man - MarktPlaza.be

Zoek en vind hier vrouw zoekt man zoekertjes op MarktPlaza.be
lees verder

Gepost op: 13 August 2017

Bölöni reageert op de komst van Van Damme en de aanwezigheid van Vargas: "We gaan niet euforisch doen"

De Roemeense coach gaf eerst zijn visie op de komst van Van Damme, die voor twee jaar bij Antwerp zal tekenen. "Jelle ken ik heel goed, en vooral zijn kwaliteiten. Een speler met zijn mentaliteit kunnen we absoluut gebruiken." Vargas zoekt nog een club en ...
lees verder

Gepost op: 17 August 2017

Buytenrode zoekt pioniers buurtvereniging Rodenbuurt

Ter gelegenheid van het jubileum wordt er op vrijdag 25 augustus van 17.00 tot 19.00 uur een receptie gehouden voor leden en oud-leden in de buurtruimte aan de César Franckrode 60. "Wij zijn op zoek naar de pioniers van onze buurtvereniging," zegt Eva Jonker.
lees verder

Gepost op: 17 August 2017

Bejaarde dame gewond bij gauwdiefstal: politie zoekt getuigen

De verdachte greep vervolgens de handtas van de dame, waardoor zij op de grond viel. Het slachtoffer, een 84-jarige vrouw uit Erembodegem, raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. De dader vluchtte. De lokale politie van Aalst zoekt getuigen die de ...
lees verder

Gepost op: 17 August 2017


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania