Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINE

Cougars worden in de watten gelegd.


Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan 's avonds... Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die 's avond de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John-David Dery (22).

Cougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over oude dame zoekt


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over oude dame zoekt

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

oude dame zoekt

Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Veel feministen vinden het woord te agressief. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Cougars zijn geslaagd in het leven. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Cougars zijn in. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning.

Omafotos.be - Geile Oma Sex met Films - Plaatjes ...

Omafotos.be - geile oma's uit belgie in sexfilms en sexfoto's !! Bekijk hier oude bejaarden vrouwen die neuken aan webcamsex doen of zelf een sexdate zoeken om ...
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Zoekertjes jobs - Internetgazet

Ik ben een young-minded gepensioneerde dame met veel tijd en geduld. Kan op kinderen van de lagere school passen en eventueel helpen met huiswerk (…)
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Dossier - Kandidaten/publiek Gezocht! - tv-visie.be

Eén zoekt ontwerpers voor nieuwe tafel 'Tour 2012 - Vive Le Vélo' Deze zomer strijken Karl Vannieuwkerke en Lieven Van Gils opnieuw neer op de mooiste plekjes van ...
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

OPENDOEK - Passie voor Theater

Maart 2017 Verpleegstersschool zoekt 3 acteurs voor Erfgoeddag Voor erfgoeddag, 23 april van 14 uur tot 17 uur zijn we nog op zoek naar drie acteurs die enkele keren ...
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Kijken naar Boer zoekt Vrouw is troostrijk, want liefde is ploeteren

De oude Grieken wisten beter wat liefde is dan wat de ondertoon van 'Boer zoekt Vrouw' predikt, stelt Eva-Anne Le Coultre in 'Boer zoekt liefde' (Letter&Geest, 18 maart). Ik deel de kritiek; seizoenen lang keek ik geërgerd naar de needy boeren en ...
lees verder

Gepost op: 22 March 2017

Syrische taalleerder uit Papendrecht zoekt taalcoach

... geleden OUD-ALBLAS • De toneelspelers van CPJ Zuid-West brachten vrijdagavond in Trefpunt in Oud-Alblas voor de eerste keer het stuk... Politie zoekt zwarte Renault Clio na aanrijding in Papendrecht 4 dagen geleden 4 dagen geleden PAPENDRECHT • De ...
lees verder

Gepost op: 22 March 2017

Oude Vleeshalle decor voor 'Belmodo Closet Sale'

De verkoop van het online mode- en lifestyle magazine Belmodo vindt zondag 26 maart van 11 tot 17u plaats in de Oude Vleeshalle in de Huidvettersstraat. “De sale is blijkbaar een echte hype onder dames die op zoek zijn naar enkele leuke en tweedehands ...
lees verder

Gepost op: 21 March 2017


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania