Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over oude dame zoekt


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over oude dame zoekt

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

oude dame zoekt

Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Veel feministen vinden het woord te agressief. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Cougars zijn geslaagd in het leven. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Cougars zijn in. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning.

Vrouw zoekt Man - Gratis Contactadvertenties en Dating ...

Hoi leuke dames! best gek eigenlijk, om jezelf zo op het internet te zetten. maar ik ga ook gewoon een gok wagen, ... Sportieve vrouw zoekt man! ... spontane, vrolijke dame van 32 jaar oud, uit almere. ik ben hier op zoek naar een li.. Particulier. n.v.t. Almere (FL) Kan ik hier ook nog liefde ...
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

Vrouw zoekt man - Contacten - Speurders.nl

Vind of bied uw tweedehands Vrouw zoekt man aan op Speurders.nl.
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

Vrouw zoekt Man - Marktplaats.nl

Veertig plus dame zoekt lieve man. Contact maken is makkelijker dan je denkt. Honderden vrouwen zijn op zoek naar een avontuurtje of een serieus contact bij jou in d. ... 50+ vrouw zoekt oudere man om mee af te spreken.... Bij ons vind je alleenstaande vrouwen die direct willen afspreken.
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

Oudere Vrouw Zoekt Sex - Vinden.nl

Vlotte sterke dame zoekt een man waar ik mijn ei bij kwijt kan. Ik ben een druk bezette vrouw die ook haar ontspanning nodig heeft. Wil jij meer over mij weten? Oudere vrouwen zoeken sex met leuke mannen - Omasex ... omasex.nl/rijpe-oude-vrouwen. Rijpe oude vrouwen zoeken sex.
lees verder

Gepost op: 23 February 2020

Geubels zoekt weer dokters in de zaal

Oud-burgemeester van Bree Jaak Gabriels moet naar correctionele rechtbank Minister van staat en oud-burgemeester van Bree Jaak Gabriels (Open Vld) zal voor de correctionele r ...
lees verder

Gepost op: 25 February 2020

Lummens prematuur veulentje zoekt pleegmerrie nadat moeder sterft bij geboorte

Oud-burgemeester van Bree Jaak Gabriels moet naar correctionele rechtbank Minister van staat en oud-burgemeester van Bree Jaak Gabriels (Open Vld) zal voor de correctionele r ...
lees verder

Gepost op: 25 February 2020

Prachtige hoeve zoekt erfpachtnemer. “Dit moet opnieuw een bruisende plek worden!”

Vilvoorde In het park Drie Fonteinen in Vilvoorde staat een 125 jaar oude pachthoeve. Aan de buitenkant verkeert die nog in prachtige staat, maar de stad Vilvoorde zoekt nu naar investeerder(s) om de ...
lees verder

Gepost op: 23 February 2020


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania