Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over oudere dame jongere man


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over oudere dame jongere man

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

oudere dame jongere man

Ook bij ons zijn er cougars. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Cougars nemen zelf het initiatief. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Cougars zijn geslaagd in het leven. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Cougars zijn in.. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Cougars onder vuur

Relatie van een jonge man met een oudere vrouw - Tallsay.com

Een andere verklaring die word gegeven is dat oudere mannen vaak veel met hun carrière bezig zijn en de vrouwen daardoor niet de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben. Een jonge man leeft meer van dag tot dag en is daardoor meer beschikbaar. Is een oudere vrouw met een jongere man een taboe? De wereld is veranderd.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

5 Redenen Waarom Jonge Mannen Op Oudere Vrouwen Vallen

Tags: als een man op een oudere vrouw valt, als een man veel jonger is, daten met een jongere man, hij is 10 jaar jonger, hij is 15 jaar jonger, hij is 20 jaar jonger, leeftijdsverschil bij daten, leeftijdsverschil tussen man en vrouw, mannen die op oudere vrouwen vallen, oudere vrouwen daten, relatie met een jongere man, waarom val ik op ...
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Oudere vrouw zkt. jongere man | Radio 1

Zou het een trend zijn, een oudere vrouw met een jongere man? Wij zijn geneigd te denken van wel, met dit argument: het zit in Thuis! Want Jens, die heeft een relatie met Lena. En die is een pak ouder dan Jens.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Oudere Dame - te koop aangeboden - AdvertentieZoeker.be

Ik ben een oudere dame van 56 die gescheiden is en nu eens wil gaan genieten van het leven en daar hoort sex voor mij ook bij. Als je een leuke man van... N.v.t. 7 okt '18 07:00: Zedelgem (WE) Oudere dame zoekt jonge(re) man. Ik ben een oudere dame van 58 jaar en het lijkt me erg spannend om sex te hebben met een jonge(re) man.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania