Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over oudere dame verleiden


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over oudere dame verleiden

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

oudere dame verleiden

Ook bij ons zijn er cougars. Veel feministen vinden het woord te agressief. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Het geheim van cougars ontrafeld. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Demi Moore is er eentje. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido.. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Cougars worden in de watten gelegd. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Cougars zijn in. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Cougars onder vuur bij feministen. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Herbert

Contact met oudere vrouwen: daar word je wijzer van - thuis.nl

Op Thuis.nl kom je in contact met oudere vrouwen. Deze rijpe dames zijn bloedgeil en zijn tot veel in staat. Kom snel verder voor heet contact!
lees verder

Gepost op: 18 April 2019

Mooie Oudere Dame - 1 door Corretje - Sexverhalen ...

Laat ik me even voorstellen, ik ben Cor 21 jaar oud, en werkzaam als klusjesman, hovenier en privéchauffeur, voor een bedrijf in het oosten van het la...
lees verder

Gepost op: 17 April 2019

Twee geile oudere vrouwen - Sexverhalen en avonturen.

Ik hield me niet meer, en luid kreunend kwam ik klaar ik spoot vier dikke stalen sperma op mijn buik. Lees erotische verhalen over de sexavonturen van oudere vrouwen.
lees verder

Gepost op: 17 April 2019

Dame ontvangt | Redlights

Zin om een lekkere massage of meer te ontvangen van een lekkere marokkaanse dame met de juiste rondingen? Bij Lamia kom je helemaal in de juiste ontspannende sfeer.
lees verder

Gepost op: 17 April 2019

Waarom de Notre-Dame elke cent waard is: francofiel Bart Van Loo brengt ode aan dé kathedraal van Europa

De Krant De Notre-Dame fikte en de halve wereldbevolking buitelde over elkaar ... Nou, behoorlijk wat, zo blijkt als we hem verleiden tot meer dan 120 tekens: "Ken je het verhaal van Napoleon, de paus ...
lees verder

Gepost op: 19 April 2019

Ouderen krijgen bank op noord-Boulevard terug

op nadrukkelijk verzoek van de ouderen, die daar bij goed weer dagelijks hun... 11:46 Het is het Dames 1 team van Solar-systemen Grasshoppers voor het vierde jaar op rij gelukt om de finale in de ...
lees verder

Gepost op: 18 April 2019

Patty maakt dame van Oma Gonnie in Hotter Than My Daughter

"Ik trek geen kleding aan die oudere dames aantrekken", legt Gonnie uit. Bovendien gaat ze nog altijd uit met haar dochter, waarbij ze allebei nog veel aandacht krijgen. Ook staat oma op vele ...
lees verder

Gepost op: 17 April 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania