Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over oudere dames dating


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over oudere dames dating

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

oudere dames dating

Cougars zijn in. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is.. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Cougars zijn geslaagd in het leven. Cougars onder vuur bij feministen. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Demi Moore

Man zoekt vrouw, vrouw zoekt man,… - Dating en relatie ...

Hallo Dames Ik ben een man die al 3jaar single is en op zoek naar mijn ware vrouw om een hechte serieuse relatie mee op te bouwen .
lees verder

Gepost op: 15 February 2019

Dating voor 50-plussers | SeniorenGeluk.be

Dating voor 50-plussers. Op SeniorenGeluk.be kan de steeds groter wordende groep alleenstaande ouderen op zoek naar leuke contacten en vriendschappen.
lees verder

Gepost op: 15 February 2019

Zijn oudere vrouwen beter in bed? Seksperten zeggen ja ...

Boer zkt vrouw gezien? Boer (47) stuurt een knappe, oudere vrouw (56) naar huis met de woorden ‘ze is te oud’. ‘Gij se worst’, denk ik. Zelfs seksperten ...
lees verder

Gepost op: 15 February 2019

Leg nieuwe contacten: vriendschap, relaties en meer ...

Deftige alleenstaande dame zonder problemen, zoekt vrije man met enig niveau voor vriendschap .. relatie .. als het klikt zien we wel verder.
lees verder

Gepost op: 15 February 2019

Amersfoorter wil overvallen dame (76) hart onder de riem steken

Amersfoorter Maurits van Hoogevest trekt zich het lot van de oudere dame (76) die in haar eigen huis in Kruiskamp werd overvallen en mishandeld zeer aan. Hij wil de vrouw een leuke dag bezorgen en roe...
lees verder

Gepost op: 10 February 2019

Commissaris van de Koning als zorgzame gastheer voor ouderen

Andries Heidema, Commissaris van de Koning begeleidde deze avond vol verve oudere dames naar de voorstelling van Claudia de Breij. Wie genoot er nu het meest, de gasten of de Commissaris? De Commissar...
lees verder

Gepost op: 4 February 2019

Twee oudere vrouwen overlijden in gedrang om gratis voedselbonnen

Twee dames op leeftijd zijn in Maleisië om het leven gekomen toen ... Volgens een manager van de markt werden de bonnen uitgedeeld aan oudere mensen in aanloop naar Chinees Nieuwjaar, volgende week. D...
lees verder

Gepost op: 29 January 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania