Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over oudere vrouw gezocht


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over oudere vrouw gezocht

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

oudere vrouw gezocht

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Veel feministen vinden het woord te agressief. Cougars worden in de watten gelegd. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Cougars onder vuur bij feministen. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Cougars zijn in. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Het geheim van cougars ontrafeld. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Cougars zijn geslaagd in het leven. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor

Vrouw (41) en kind (7) gewond

Daarbij raakten een vrouw (41) en een meisje (7), beiden uit Diepenbeek, gewond. Kort nieuws van bij de buren Oudere berichten in 'Kort nieuws van bij de buren' 26/06/'19 Kinderfiets gestolen ...
lees verder

Gepost op: 26 June 2019

Vermoorde onbekende vrouw vanavond op tv (UPDATE)

Daarom liet de politie vanavond in het tv-programma Opsporing Verzocht een foto van de vrouw zien. Het gaat om een oudere vrouw met rossig haar. 22 tips Het lichaam van de vrouw is zaterdag 22 juni ...
lees verder

Gepost op: 24 June 2019

Schennispleger buitengebied Haaksbergen vast, getuigen gezocht

De politie kreeg zondagavond een melding van een vrouw die door de verdachte was aangeraakt en ging in het buitengebied van Haaksbergen op zoek. Daar spraken zij rond de Munsterdijk en Hofweg twee ...
lees verder

Gepost op: 24 June 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania