Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over oudere vrouw grote borsten inkijk


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over oudere vrouw grote borsten inkijk

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

oudere vrouw grote borsten inkijk

Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Cougars zijn in. Cougars worden in de watten gelegd. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Cougars zijn geslaagd in het leven. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Veel feministen vinden het woord te agressief. Samen hebben ze drie kinderen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell.. Demi Moore is er eentje. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend.

Honderd vrouwen tonen hoe echte borsten eruitzien - De ...

Voor haar boek 'Bare Reality' fotografeerde de Britse Laura Dodsworth de borsten van honderd vrouwen. ... Vandaag om 12:16 Grote hinder bij De Lijn in heel ...
lees verder

Gepost op: 8 September 2014

Wijven met grote tieten neuken. Mokkels ... - Telenet.be

Dikke tieten,zwarte borsten,grote tetten,stevige ... ronde tieten met grote tepels en vrouwen met dikke borsten. ... huisvrouwen, tietenfilms, oudere, spleetje ...
lees verder

Gepost op: 19 May 2018

Vrouw getuigt over politiegeweld: "Ze braken een voor een ...

Vrouw getuigt over politiegeweld: "Ze braken een voor een mijn vingers en betastten mijn borsten" lavanguardia.com ; ... want ze sloegen kinderen en ouderen.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Twitter overspoeld met blote borsten - Het Nieuwsblad

Sociale netwerksites zoals Twitter werden gisteren overspoeld met foto’s van blote borsten. ... gingen honderden IJslandse vrouwen uit de kleren in de ...
lees verder

Gepost op: 1 January 1970


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania