Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over oudere vrouwen met jongere mannen serieuze relatie


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over oudere vrouwen met jongere mannen serieuze relatie

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

oudere vrouwen met jongere mannen serieuze relatie

Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan.. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Cougars zijn geslaagd in het leven. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Veel feministen vinden het woord te agressief. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Cougars worden in de watten gelegd. Ook bij ons zijn er cougars. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Cougars nemen zelf het initiatief. Het geheim van cougars ontrafeld. Cougars onder vuur bij feministen. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Cougars zijn in. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins

Waarom zo weinig vrouwen met jongere mannen daten - Zita

Vrouwen die een relatie hebben met een man en veruit de oudste zijn, het komt nog steeds niet zo vaak voor. Volgens een Amerikaans onderzoek is dat niet omdat de vrouwen het niet willen, maar omdat ze niet durven. Relaties van mannen met een beduidend oudere vrouw zijn nog steeds geen vanzelfsprekenheid. Dat heeft een
lees verder

Gepost op: 11 December 2019

Relatie van een jonge man met een oudere vrouw - Tallsay.com

Een andere verklaring die word gegeven is dat oudere mannen vaak veel met hun carrière bezig zijn en de vrouwen daardoor niet de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben. Een jonge man leeft meer van dag tot dag en is daardoor meer beschikbaar. Is een oudere vrouw met een jongere man een taboe? De wereld is veranderd.
lees verder

Gepost op: 11 December 2019

5 Tips Voor Een Relatie Met Een Oudere Man | Mannengeheim

Doe dat dan alsjeblieft met de mannen die je daadwerkelijk aantrekkelijk vindt. En niet met de mannen waarvan je vindt dat je ze aantrekkelijk zou moeten vinden. Misschien vraag jij je af waarom het normaal is voor een jongere vrouw om te daten met een oudere man. De reden is heel simpel. Het is evolutionair zo bepaald.
lees verder

Gepost op: 11 December 2019

5 redenen waarom jonge mannen op oudere vrouwen vallen

Tags: als een man op een oudere vrouw valt, als een man veel jonger is, daten met een jongere man, hij is 10 jaar jonger, hij is 15 jaar jonger, hij is 20 jaar jonger, leeftijdsverschil bij daten, leeftijdsverschil tussen man en vrouw, mannen die op oudere vrouwen vallen, oudere vrouwen daten, relatie met een jongere man, waarom val ik op ...
lees verder

Gepost op: 11 December 2019

Katten spreken met hun gezicht, maar kun jij ze ontcijferen? Doe hier de ‘kattenfluisteraartest’

Vrouwelijke deelnemers scoorden beter dan mannen, jongere proefpersonen beter dan oudere mensen. Dierenartsen en andere deelnemers die professioneel omgaan met katten, behaalden de hoogste scores.
lees verder

Gepost op: 3 December 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania