Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over oudere vrouwen willen jonge mannen ontmoeten


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over oudere vrouwen willen jonge mannen ontmoeten

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

oudere vrouwen willen jonge mannen ontmoeten

Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Het geheim van cougars ontrafeld. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen.. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Demi Moore is er eentje. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Cougars nemen zelf het initiatief. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Cougars zijn geslaagd in het leven. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Cougars onder vuur bij feministen. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Het bewijs? Het huwelijk

  • oudere vrouwen ontmoeten
  • cougars ontmoeten
  • oudere vrouwen zoeken jonge mannen
  • vrouwen ontmoeten mannen
  • cougar ontmoeten

Nog steeds geen spoor van gewezen voorzitter OHL-vrouwen

Eduard 'Eddy' Timmermans is ondertussen al tien dagen vermist. Er wordt nog steeds gezocht naar de gewezen voorzitter van de OHL Vrouwen. Meer dan 1000 vrijwilligers hebben de voorbije tien dagen al g ...
lees verder

Gepost op: 6 August 2020

Jurgen D. vermoordde Ilse Uyttersprot, wie is deze man?

Er raken meer details bekend over Jurgen D, de man die de moord pleegde op Ilse Uyttersprot, oud-burgemeester en schepen ... Verder Lezen ...
lees verder

Gepost op: 5 August 2020

Toch een lichtpuntje bij Club Brugge: "Maar daar mogen we niet al onze hoop en vertrouwen op vestigen"

Club Brugge speelde een belabberde eerste helft tegen Antwerp. Verliezend trainer Philippe Clement was de eerste om dat toe te geven. Na een donderpreek tijdens de pauze ging het beter. Had dat te mak ...
lees verder

Gepost op: 1 August 2020


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania