Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over relatie met oudere vrouw


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over relatie met oudere vrouw

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

relatie met oudere vrouw

Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Cougars zijn geslaagd in het leven. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell.. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Veel feministen vinden het woord te agressief. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Samen hebben ze drie kinderen. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Cougars worden in de watten gelegd. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Cougars zijn in. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is

Rijpe oma uit België voor sexcontact - Direct en discreet!

Wanneer u hier een rijpe oma treft zult u merken dat ze vaak niet tegen te houden zijn. Ze zijn zo geil en nat dat ze snel willen klaarkomen. Wanneer u er niet voor zorgt, dan zal ze het zelf doen. Echter gaat er voor geen een vrouw niets boven een echte stijve pik, zo ook niet bij een geile oma. Ze hoort graag wat u allemaal van plan bent.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Met deze stijltips wordt ouder worden een leuke uitdaging - TRENDYSTYLE

Stijlregel: jeugdige items op oudere leeftijd heel stijlvol zijn mits je voor kwaliteit kiest. Kies je items met zorg, let op de pasvorm, de materialen en de afwerkingen. Eigenlijk wordt het alleen maar leuker om naarmate je ouder wordt met de allernieuwste mode- en kapseltrends te spelen. Neem nu de grijshaar-trend. Die is fantastisch.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Cougar - Wikipedia

Cougar kan verwijzen naar: . poema, cougar is er de Engelse vertaling voor; Cougar (relatie), een oudere vrouw die een seksuele relatie onderhoudt met een jongere man Cougar Town, een Amerikaanse sitcom; Eurocopter Cougar, een type helikopter; Grumman F-9 Cougar, een type straaljager; Mercury Cougar, een type auto; Mega Duck/Cougar Boy, een type spelcomputer
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Mannen Neuken Mijn Vrouw deel 1 - Opwindend.Net Sexverhalen

Ik ga met mijn rug tegen de muur zitten en kijk toe hoe hij mijn vrouw volledig neemt. Zijn pik splijt haar labia iedere keer uiteen bij iedere stoot in mijn vrouw. Ik pak mijn lul in mijn hand en beweeg hem langzaam. Wat is dit geil. Eindelijk kijk ik toe en zie ik hoe mijn eigen vrouw door een andere man wordt geneukt.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

‘Dat ik zo gemakkelijk door een andere vrouw werd vervangen, bevestigde: ik ben gewoon een zak stront’

In de laatste Tussen Hemel & Hel van dit seizoen: de eetgewoontes van Nick Cave, de oudste spoiler uit de filmgeschiedenis en de flauwste mop ...
lees verder

Gepost op: 15 August 2022

Bakpoeder, puddingmix en swastika’s: ‘De familie Oetker was een steunpilaar van de nazisamenleving’

Bakpoeder, diepvriespizza, een pakje Klop-Klop: geen mens die vandaag vermoedt dat achter het snelle comfortfood van Dr. Oetker een duister ...
lees verder

Gepost op: 15 August 2022

‘Steeds meer eenzame single mannen, vrouwen worden gelukkiger’

Het aantal eenzame single mannen neemt snel toe. Dit is de conclusie van een recent Amerikaans onderzoek. Dat terwijl ongetrouwde vrouwen zonder kinderen juist tot de gelukkigste subgroep behoren. Vro ...
lees verder

Gepost op: 15 August 2022


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania