Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over relatiebemiddelingsbureau


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over relatiebemiddelingsbureau

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

relatiebemiddelingsbureau

. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Cougars nemen zelf het initiatief. Veel feministen vinden het woord te agressief. Cougars zijn geslaagd in het leven. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Cougars zijn in. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Cougars onder vuur bij feministen. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. En

In de ogen van jongere recruiters ben ik eerder rijp voor Naturalis dan voor een schoolklas

‘Is bij jou het glas altijd halfvol? Dan zoeken wij jou...!’ ‘Leerkracht worden op een school voor pioniers en verhalenvertellers? Solliciteer!’ ...
lees verder

Gepost op: 11 June 2021

Nieuwe politieke partij uit onvrede over politiek in Berkelland: ‘Stop windmolens en zonnepaneelwoestijnen!’

BORCULO - Inwoners van Berkelland kunnen volgend jaar bij de gemeenteraadsverkiezingen stemmen op een nieuwe politieke partij: de Burgerbeweging Berkelland. Eén van de initiatiefnemers is oud-raadslid ...
lees verder

Gepost op: 8 June 2021

Speeddatemiddag voor 70- tot 80-jarigen in Berkel Palace: ‘De hoogste tijd voor meer gezelligheid’

BORCULO - De meeste ouderen hebben hun coronaprikken te pakken en de horeca mag weer open. Getty Schepers van het relatiebemiddelingsbureau Dating Oost en Margreet Dolphijn van Berkel Palace zetten vr ...
lees verder

Gepost op: 5 June 2021


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania