Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over seks met oudere vrouw


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over seks met oudere vrouw

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

seks met oudere vrouw

In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Samen hebben ze drie kinderen. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Cougars zijn geslaagd in het leven. Cougars nemen zelf het initiatief. Demi Moore is er eentje. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Cougars onder vuur bij feministen. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Het geheim van cougars ontrafeld. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Cougars zijn in. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning.. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Cougars worden in de watten gelegd. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield

Liefde en seks in Amerika, deel 3 en 4 (slot): ‘Kun je me vergeven?’

Met zijn vriendin zou Arnon Grunberg een rondreis maken op zoek naar liefde, seks en relaties in Amerika. Een paar weken vóór vertrek werd Grunberg verliefd op een andere vrouw. Ze gingen toch. ‘Denk ...
lees verder

Gepost op: 23 June 2019

Klusjesman (72) verdooft oudere vrouwen: "Ze zeurden te veel"

Een 72-jarige man uit De Haan is veroordeeld tot 37 maanden cel met uitstel omdat hij twee dames uit Wijnegem ... De man gaf als enige motief op dat de vrouwen "te veel zeurden". De zeventiger, die ...
lees verder

Gepost op: 19 June 2019

'Queen of Hearts': Seks met uw stiefzoon: slecht idee

Kijk: wanneer een vrouw tijdens een etentje ostentatief ... een seksrelatie begint met haar stiefzoon, verandert ‘Queen of Hearts’ heel even in een lekkere trashy thriller, stomende seks en toenemende ...
lees verder

Gepost op: 18 June 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania