Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over vrijgezelle vrouwen


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over vrijgezelle vrouwen

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

vrijgezelle vrouwen

Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Cougars worden in de watten gelegd. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31.. Cougars zijn geslaagd in het leven. Ook bij ons zijn er cougars. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend

Rijpe vrouwen ontmoeten voor spannende momenten! [TIP]

Rijpe vrouwen uit Nederland en België hebben zich hier op de site verzameld. Dagelijks zijn er geile vrouwen online. Welke rijpe dame leer jij kennen?
lees verder

Gepost op: 24 May 2019

Helena Seger en Maria Olhage, vrouwen van Zlatan ...

Helena Seger is de vrouw van Zlatan Ibrahimovic. Zij slaagt er dan ook al meer dan tien jaar in om de Zweedse spits van Paris Saint-Germain te temmen.
lees verder

Gepost op: 23 May 2019

Op zoek naar een vrijgezelle man..... " - Man zoekt Vrouw ...

Zoek je een leuke date? Uiteraard zit je hier dan goed! Bij ons ontmoet je vrijgezelle vrouwen die op zoek naar een man. Vind een leuke date in zowel nederland als ...
lees verder

Gepost op: 23 May 2019

Zoeken - Dikke vrouwen dating

Ericav uit Noord-Holland is online Leuk dat je even een kijkje komt nemen op me profiel. Ben een vrijgezelle soms iets verlegen dame opzoek naar een spannende belevenis.
lees verder

Gepost op: 23 May 2019

Truienaar Jarne (24) zoekt “fatsoenlijke vrouw” op ‘Love Island’

Jarne profiteert van het leven. Hij is uiteraard op zoek naar de liefde en date graag. Het is de eerste zomer dat hij vrijgezel is. Zijn ideale vrouw is een natuurlijke schone: knap, groot, slank en ...
lees verder

Gepost op: 21 May 2019

Linkse vrouwen gekoppeld aan rechtse mannen op speeddate-avond van Groep de Mos

‘Als vrijgezelle dame die meer naar rechts neigt ... volgens Groeneveld. Mannen en vrouwen die interesse hebben om mee te doen, kunnen zich via komuitjebubbel.nl aanmelden. De eerste avond zal ...
lees verder

Gepost op: 20 May 2019

Vrijgezel zijn is echt niet erg. Vraag maar aan Jennifer Aniston

Toch vierde actrice Jennifer Aniston begin dit jaar haar 50ste verjaardag – onaangetast door de tijd – als vrijgezel. Onder de vele goede ... de vechtscheiding afgerond met Angelina Jolie, de vrouw ...
lees verder

Gepost op: 17 May 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania