Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over vrijgezelle vrouwen


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over vrijgezelle vrouwen

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

vrijgezelle vrouwen

Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Cougars worden in de watten gelegd. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31.. Cougars zijn geslaagd in het leven. Ook bij ons zijn er cougars. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend

Vrijgezelle vrouwen ontmoeten - Ready2Date

Ready2Date. Als je vrijgezelle vrouwen wil ontmoeten in een stijlvol kader.
lees verder

Gepost op: 12 January 2019

Vrijgezelle vrouwen ontmoeten met SmartVibes

Wil jij graag vrijgezelle vrouwen ontmoeten? Ontdek dan nu speeddaten met SmartDate en ontmoet op 1 avond minimaal 7 vrijgezelle vrouwen van jouw leeftijd!
lees verder

Gepost op: 12 January 2019

Date met vrijgezelle en leuke single vrouwen en mannen.

Dating site voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een date.Meld je gratis aan en kom in contact met single en vrijgezelle vrouwen en mannen.
lees verder

Gepost op: 11 January 2019

Vrijgezellenfeest Antwerpen | Al vanaf €13,50 p.p. + Groot ...

Voor vrouwen kunt u bijvoorbeeld als volgt de dag indelen. Om te beginnen samen met u vriendinnen de bruid verrassen met een creatieve workshop.
lees verder

Gepost op: 11 January 2019

De vrijgezelle cijfers

We hebben de leeftijdscategorie 25 tot 30 jaar: dit zijn voornamelijk mannen en vrouwen die net klaar zijn met studeren en aan het echte leven willen beginnen. Sinds kort melden zich ook steeds meer j...
lees verder

Gepost op: 8 January 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania