Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over vrouw verwennen


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over vrouw verwennen

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

vrouw verwennen

Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Cougars worden in de watten gelegd. Cougars nemen zelf het initiatief. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Veel feministen vinden het woord te agressief. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Het geheim van cougars ontrafeld. Ook bij ons zijn er cougars. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Cougars onder vuur bij feministen. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Samen hebben ze drie kinderen. Cougars zijn in. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40,

Antwerpen viert Moederdag vandaag (en dat al langer dan de rest van het land het in mei doet)

Vandaag zal in Antwerpen duizenden keren weerklinken: "Make, ne gelukkige moederkesdag". In ons land, Nederland en veel andere landen wordt moeder op de tweede zondag van mei in de bloemetjes gezet, a ...
lees verder

Gepost op: 14 August 2022

Vrouw zwaar verbrand na woningbrand in Malle

De bewoonster van een pand in de Thierry de Renesselaan in Malle is zondagavond zwaargewond geraakt bij een woningbrand. De vrouw is met zware brandwonden overgebracht naar het Stuyvenbergziekenhuis.
lees verder

Gepost op: 14 August 2022

Van Diepen kan niet verrassen bij Diamond League in Monaco, toptijd Fraser-Pryce

Fraser-Pryce weer sterk op 100 meter Het hoofdnummer van de avond, de 100 meter bij de vrouwen, werd gewonnen door regerend wereldkampioene Shelly-Ann Fraser-Pryce. De Jamaicaanse noteerde een ...
lees verder

Gepost op: 10 August 2022


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania