Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over vrouw zoek minnaar


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over vrouw zoek minnaar

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

vrouw zoek minnaar

. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Het geheim van cougars ontrafeld. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Veel feministen vinden het woord te agressief. Cougars zijn in. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Ook bij ons zijn er cougars. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Cougars zijn geslaagd in het leven.

Vind vrouw -sex in Vrouw zoekt Man op Marktplaats

Vrouw zoekt maatje. Hey mannen hier een lieve vrouw van 48 jaar en slank . Die een vriend zoekt. En als het goed gaat een relatie . Voor de rest van . Bieden Vandaag. Zegveld Vandaag. Angelique Zegveld. Vrouw zoekt man. Hallo leuke heer waar ik de aandacht van trek, ik ben krijnie een vrouw op leeftijd maar nog zeer vitaal in het leven.
lees verder

Gepost op: 31 May 2020

Vrouw zoekt Man - Gratis Contactadvertenties en Dating ...

Hallo ik ben een lieve vrouw, mijn naam is conchita, ik ben 39 jaar, bijna 40 en zoek hier een knappe leuke lieve man.. Particulier n.v.t. Rheden (GLD)
lees verder

Gepost op: 31 May 2020

Oudere Vrouw Zoekt Sex - Vinden.nl

Vrouw zoekt Sex Contact - Oudere vrouw zoekt Sex Chat - SexAdvertenties sexadvertenties.nl. Vrouw zoekt sex chat advertenties nu ook mobiel Bekijk de advertenties maar eens, je ziet staan oudere vrouw zoekt sex chat of vrouw zoekt sex contact. Dat zijn al de momenten waar je opgewonden van kunt raken en nog meer zin krijgt in Sexadvertenties.nl.
lees verder

Gepost op: 31 May 2020

Vrouw Zoekt Man Contactadvertenties - Aanbodpagina.nl

Vrouw Zoekt Man Contactadvertenties informatie. In de rubriek 'Maatje gezocht' op Aanbodpagina.nl komen mensen die een maatje zoeken voor allerlei activiteiten. In deze specifieke subrubriek vind je vrouwen die op zoek zijn naar een man als maatje. Denk bijvoorbeeld aan een wandelmaatje, een reisgenoot, een sportmaatje of een maatje in de liefde.
lees verder

Gepost op: 31 May 2020

Vrouw aangereden door trein bij ‘beruchte’ spoorwegovergang Den Dolder

Een vrouw is dinsdagmiddag rond 14.00 uur aangereden door een trein in Den Dolder. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde bij de spoorwegovergang aan de Dolderseweg. Er wer ...
lees verder

Gepost op: 2 June 2020

Watermeloen snijden? Vrouw bedenkt slimme manier zonder mes

Nina kookt Het is watermeloenseizoen! Ook zo gek van de vrucht, maar niet van de taak om die gigantische meloen in hapklare stukjes te snijden? Met een mes kan dat inderdaad een gedoe zijn. Gelukkig o ...
lees verder

Gepost op: 2 June 2020

Boer zoekt Vrouw-special trekt miljoen kijkers minder dan week ervoor

De Boer zoekt Vrouw-special heeft zondag volgens Stichting KijkOnderzoek 2 miljoen televisiekijkers getrokken, bijna 1 miljoen minder dan de ruim 2,9 miljoen de week ervoor. Hiermee was het relatiepro ...
lees verder

Gepost op: 31 May 2020


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania