Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over vrouw zoekt relatie


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over vrouw zoekt relatie

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

vrouw zoekt relatie

Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Demi Moore is er eentje. Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Cougars nemen zelf het initiatief. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Veel feministen vinden het woord te agressief. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Cougars zijn in. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Cougars zijn geslaagd in het leven. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars.

Home - B-loved RelatieBureau

Singles die effectief op zoek zijn naar een langdurige liefdesrelatie staan niet in de rij aan te schuiven, waar wij van B-loved relatiebureau-datingbureau gaan je laten kennismaken met dames – heren, die qua profiel perfect overeenstemmen met hetgeen jij zoekt.
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Vrouw zoekt een Man, Gratis contact met leuke Vrouwen

Vrouw zoekt een man voor nieuwe liefdes, relaties en vriendschappen! Vind direct contact met een leuke vrouw voor liefde, geluk begin een relatie! Vrouw zoekt Man Direct contact met leuke singles uit heel België die momenteel aan interdating doen en toe zijn aan een nieuwe relatie, ...
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Man zoekt Vrouw - Gratis Dating en Contactadvertenties - Tweedehands

Sinds 1 1/2 jaar weduwnaar zoekt een zorgzame vrouw om relatie te beginnen. woon op 2 minuten lopen van het strand... Particulier • Gratis • Relatie • 74 jaar. ... Motorrijdende man slank postuur blauwe ogen grijs haar kort gescheiden zoekt vrouw 55 tot 64 slank van lijf ,eerlijk .. Particulier • Gratis • Relatie • 60 jaar. ...
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

Boer zoekt Vrouw-Hans en Annette zetten volgende stap in relatie ...

Boer zoekt Vrouw-liefjes Hans en Annette gaan erg lekker samen en zijn toe aan een grote stap in hun relatie. Een mooi gevalletje #Couplegoals! Hans en Annette vonden elkaar helemaal in het boerendatingprogramma en we wisten al dat ze elkaar ook na de opnames niet loslieten .
lees verder

Gepost op: 1 January 1970

‘Steeds meer eenzame single mannen, vrouwen worden gelukkiger’

Het aantal eenzame single mannen neemt snel toe. Dit is de conclusie van een recent Amerikaans onderzoek. Dat terwijl ongetrouwde vrouwen zonder kinderen juist tot de gelukkigste subgroep behoren. Vro ...
lees verder

Gepost op: 15 August 2022

Poetin zoekt toenadering tot Noord-Korea: “In het belang van beide landen”

De Russische president Vladimir Poetin wil de banden met buurland Noord-Korea aanhalen. Dat schreef hij volgens Noord-Koreaanse staatsmedia in een brief aan de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un ter g ...
lees verder

Gepost op: 15 August 2022

Vrouwtjesapen hebben geen man nodig: ze leven juist langer als ze goede vriendinnen hebben

Het geheim van een lang leven? Een bepaald soort vrouwtjesapen heeft het misschien ontdekt: hun vriendinnen zorgen ervoor dat ze gezond blijven.
lees verder

Gepost op: 14 August 2022


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania