Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over vrouw zoekt toyboy


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over vrouw zoekt toyboy

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

vrouw zoekt toyboy

Demi Moore is er eentje. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. Samen hebben ze drie kinderen. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Cougars zijn in. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Het koppel heeft samen een zoon Astor. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Cougars onder vuur bij feministen. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend.. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Ook bij ons zijn er cougars. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig

  • vrouw zoekt toyboy
  • milf zoekt toyboy
  • toyboy worden
  • rijpe vrouw zoekt toyboy
  • zoek toyboy

Vrouw aangevallen en in bosje gesleurd aan Schulensmeer. Politie zoekt getuigen.

Vandalen hebben gisterenavond een tiental wagens beschadigd in Lanaken en Maasmechelen. De lokale politie Lanaken-Maasmechelen ontving alle meldingen in de vooravond tussen 20 en 21 uur. De daders ...
lees verder

Gepost op: 21 January 2020

Politie zoekt fietser in Kapelle die vrouwen op billen slaat

Afgelopen vrijdag zijn drie vrouwen door een onbekende man op hun billen geslagen. Dit gebeurde tussen 16.00 en 23.00 uur in de buurt van het station, zo meldt Omroep Zeeland. Volgens de politie fiets ...
lees verder

Gepost op: 20 January 2020

Vrouw (80) van tas beroofd, politie Culemborg zoekt getuigen

De politie in Culemborg is op zoek naar de dader die een 80-jarige vrouw poogde te beroven. 21:07 Op A2 bij Maarssen zijn vanavond vier auto’s hard met elkaar in botsing gekomen. Eén bestuurder is met ...
lees verder

Gepost op: 20 January 2020


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania