Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over vrouw zoekt vriendschap


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over vrouw zoekt vriendschap

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

vrouw zoekt vriendschap

Cougars onder vuur bij feministen. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Cougars nemen zelf het initiatief. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Cougars worden in de watten gelegd. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. Het geheim van cougars ontrafeld. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Cougars zijn geslaagd in het leven. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31.. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Samen hebben ze

Vrouw zoekt zwerfafval langs A28: goede bedoelingen maar toch levensgevaarlijk en verboden

Pesse – Zwerfafval is een probleem dat er jammer genoeg nog steeds is en veel irritatie oplevert. Dit afval wordt op kosten van de burger opgeruimd door gemeenten en provincie en op snelwegen door ...
lees verder

Gepost op: 12 April 2021

Boer Zoekt Vrouw babyspecial: Marieke (van boer Tom) weg van trekkers door zoon Moos

Boer Tom en zijn geliefde Marieke kijken heel anders naar de wereld dankzij hun zoontje Moos. Tom werd bekend door Boer Zoekt Vrouw en is inmiddels een bekende tv tuinman. Bij Marieke vond hij na het.
lees verder

Gepost op: 12 April 2021

Boer zoekt vrouw: 90 spruiten special

NPO1 | Realityreeks | zondag 11 apr, 20u25 - 21u25. Sinds 2004 zijn 103 boeren gevolgd in hun zoektocht naar de liefde en hebben 85 van hen een vaste relatie. Deze boeren hebben inmiddels voor heel ...
lees verder

Gepost op: 12 April 2021


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania