Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINE

Ook bij ons zijn er cougars.


Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem (45) een relatie met Ides Meire (25). De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Het koppel heeft samen een zoon: Astor.

Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw.

Cougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over vrouwen die ontvangen


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over vrouwen die ontvangen

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

vrouwen die ontvangen

Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Hij is in zekere zin dus haar toyboy, ook al heeft Flack naast zijn huwelijk ook nog openlijk een relatie met een andere vrouw. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Demi Moore is er eentje. Het geheim van cougars ontrafeld. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Cougars onder vuur bij feministen. Ze hebben de raad van anderen niet meer nodig en voor een man is dat rustgevend. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Ivana Trump brengt haar tijd sinds haar scheiding vooral door met jonge mannen zoals de 38 jaar jongere John David Dery. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Herbert Flack is getrouwd met de twintig jaar oudere Mimi, een van zijn vroegere leraressen. Cougars zijn geen bizar Amerikaans fenomeen. Veel feministen vinden het woord te agressief. Samen hebben ze drie kinderen. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar

hoer in lanaken : Vrouwen ontvangen thuis

Amateur vrouwen die thuis privé ontvangen in alle regio's van België en Nederland, van jonge studentes tot rijpe milfs
lees verder

Gepost op: 16 August 2017

Lekker sexcontact met geile vrouwen uit jouw buurt!

Succesvolle sexflirts beginnen bij Buurtsexen.be. Je zit in de bus, trein, tram of op kantoor en er komt een berichtje binnen. Iemand heeft gereageerd op jouw profiel.
lees verder

Gepost op: 16 August 2017

Rijpe Vrouwen Sex - Maak nu Gratis contact met een Rijpe Vrouw

Rijpe vrouwen willen sexcontact met mannen die aan flirten doen om online een te vinden!
lees verder

Gepost op: 15 August 2017

Gratis voor vrouwen - Gratis staaltjes, parfum samples en ...

Gratis staaltjes cosmetica, gratis babyspullen, proefmonsters, gratis verzorgingsproducten. Parfum samples en meer Gratis voor Vrouwen in België
lees verder

Gepost op: 15 August 2017

Boer Hans jaren later alsnog getrouwd dankzij Boer Zoekt Vrouw

Vijf jaar geleden stelde ‘Boer Hans’ uit Cothen zich voor aan de kijkers van Boer Zoekt Vrouw. Uit de stapel brieven die hij ontving kwam een relatie voort, maar die strandde. Drie jaar later diende de liefde zich opnieuw aan en sinds zaterdag is die ...
lees verder

Gepost op: 17 August 2017

Nederlandse vrouw praat met kalkoenen in Laos

Een Nederlandse vrouw kwam tijdens haar vakantie in het Aziatische ... van Hart van Nederland en Sanoma via e-mail. Ja, ik ontvang graag interessante acties en aanbiedingen van derden, die mij gestuurd worden vanuit Hart van Nederland.
lees verder

Gepost op: 15 August 2017

Dit weten we al over de man die inreed op mensenmassa tijdens betoging in VS

De extreemrechtse betogers werden “ontvangen ... Een 32-jarige vrouw kwam daarbij om het leven. Zij werd nog niet geïdentificeerd. “Plots zag ik mensen rondom me door de lucht vliegen”, zegt de 24-jarige Sam Becker, die ook gewond raakte.
lees verder

Gepost op: 11 August 2017


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania