Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over vrouwen op zoek naar relatie


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over vrouwen op zoek naar relatie

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

vrouwen op zoek naar relatie

Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Dat is toch veel leuker gezelschap dan een oud ventje die de krant leest en vraagt naar zijn pantoffels! Cougars worden overladen door aandacht en verwend door hun jonge partner. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Cougars onder vuur bij feministen. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen.. Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines cougars zijn in! De tv serie Cougar town over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Cougars nemen zelf het initiatief. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Een jonge man vol energie, altijd zin om uit te gaan. Cougars zijn

Vrouw zoekt Man - Gratis Contactadvertenties en Dating ...

Op zoek naar een leuke lat-relatie Ik ben een vrouw die ontzettend goed in het leven staat ondanks alles. ik ben gescheiden, ik zie hem nooit meer. maar.. Particulier
lees verder

Gepost op: 12 December 2019

Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie | Bekijk gratis Vrouw ...

Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie | Bekijk geheel gratis Vrouw zoekt Man voor Vaste relatie profielen van Nederland op Matchprofiler. ... Hoi ik ben fara ik ben op zoek naar een relatie als ij denk dat ij de man met een mooi hat .dan zeg ik meer over mij als je op klik.
lees verder

Gepost op: 12 December 2019

Vrouw Zoekt Man Contactzoekertjes - aanbod

Vrouw Zoekt Man Contactzoekertjes informatie. In de rubriek 'Maatje gezocht' op Aanbod.be komen mensen die een maatje zoeken voor allerlei activiteiten. In deze specifieke subrubriek vind je vrouwen die op zoek zijn naar een man als maatje. Denk bijvoorbeeld aan een wandelmaatje, een reisgenoot, een sportmaatje of een maatje in de liefde.
lees verder

Gepost op: 12 December 2019

Zoek vrouwen - actief50plus.be

Zoek naar vrouwen. Zoeken naar uw match om mee te daten. Het is niet makkelijk om een passende partner te vinden; of het nu gaat om culturele activiteiten, een sportmaatje of een vaste relatie, ontmoetingen regelen blijft tijdrovend en ingewikkeld. Actief50plus.be maakt het in ieder geval een stukje makkelijker.
lees verder

Gepost op: 12 December 2019

Single met Kerst? Chat eens op zondagavond, zoek een buitenlandse date of praat over fotografie

Mannen zoeken meestal naar een vrouw tussen de 24 en 36 jaar en vrouwen vaak naar mannen tussen de 26 en 37. Met andere woorden: vrouwen vallen op oudere mannen en mannen vaker op jongere vrouwen.
lees verder

Gepost op: 14 December 2019

Chinese vrouw kiest vaker voor witte zaaddonor

Maar toen ze de dertig aantikte, geen relatie had en bleek dat een kind krijgen met behulp van een ... In de toekomst kunnen donorkinderen contact opnemen met de biologische vader.’ eenkindpolitiek ...
lees verder

Gepost op: 13 December 2019

Chinese vrouw kiest vaker voor blanke zaaddonor

Maar toen ze de dertig aantikte, geen relatie had en bleek dat een kind krijgen ... eenkindpolitiek Vrijgezelle vrouwen uit China gaan ook in Europa en Amerika op zoek naar zaaddonoren. Europese en ...
lees verder

Gepost op: 13 December 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania