Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over zoek dikke oudere dame voor sex


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over zoek dikke oudere dame voor sex

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

zoek dikke oudere dame voor sex

Sinds 2005 heeft actrice Karlijn Sileghem 45 een relatie met Ides Meire 25. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club. Een zogenaamde cougar, of een rijpere vrouw met een jongere vriend. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Cougars onder vuur bij feministen. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Na haar scheiding trok Sharon Stone 50 een tijdje op met Chase Dreyfous 24 die verklaarde dat Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Demi Moore is er eentje. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Het geheim van cougars ontrafeld. Demi verklaarde in W magazine Ik ben zeker niet de eerste vrouw die een relatie heeft met een jongere man, maar de pers heeft van mij het symbool gemaakt van de cougars. Ook bij ons zijn er cougars. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen.

‘Ga toch maar kijken, op 11 juli in Brussel. En kom later niet klagen als u die afspraak met de geschiedenis hebt gemist’

Op rij 3 of 27 zie en hoor je net zo goed, maar deze mensen willen gezíén worden, contact maken met hun helden ... alleen overtroffen door een oudere dame die op haar onderrug Micks naam ...
lees verder

Gepost op: 19 June 2022

Jeroom, Dominique Persoone en Regula Ysewijn: ‘Dat Pascale Naessens haar kritiek eens recht in ons gezicht komt geven’

PERSOONE «Ik heb een heel dikke ... vissen met zijn tong.» PERSOONE «Als ik in de jury van een wedstrijd voor volwassenen zit, of voor de krant bijvoorbeeld op zoek ga naar de beste dame ...
lees verder

Gepost op: 14 June 2022

Meer dan 20 medewerkers hebben Activision Blizzard verlaten na intern onderzoek

Het onderzoek duurt volgens Activision Blizzard voort. "Er is geen plek voor intimidatie, discriminatie en vergeldingsacties in dit bedrijf", meldde Fran Townsend van de afdeling corporate affairs ...
lees verder

Gepost op: 21 October 2021


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania