Feed on
Posts


COUGARS ONLINE

JONGE MANNEN ONLINECougars zijn vrouwen op hun TOP: onafhankelijk, sexy en enorm succesvol. Ze genieten van jeugdige, fitte mannen met dezelfde levensvreugde. Cougars zijn stijlvolle, zelfbewuste vrouwen die al beschikken over veel van de fijnere dingen in het leven - en dit nu willen delen met een jonge, hete vent.


Cougardating.be is de nieuwe website voor cougar dating.

Je bent een jonge, alleenstaande man, en je wilt oudere vrouwen ontmoeten?

Je bent een alleenstaande cougar vrouw op zoek naar een nieuwe prooi voor spanning en avontuur?

Meld je gratis aan bij Cougardating.be en laat je instinct de vrije loop.
De jacht is open!

Hoe maak je een goed dating profiel?


Verzin een goede nickname.
Zorg voor een volledig dating profiel.
Vertel in je profieltekst wie je bent.
Vertel kort en bondig.
Laat zien dat je humor hebt.
Wees eerlijk.
Let op je spelling en zinsbouw.
Plaats een goede foto van jezelf. (Zeer belangrijk!)
Verwelkom je bezoeker met een glimlach.

Nieuwsberichten over zoon gezocht seks


Het geheim van 'cougars' ontrafeld.


Vrouwen zijn seksueel op hun best tussen hun dertig en hun veertig, wat volgens wetenschappers zou verklaren waarom ze dan soms jongere minnaars nemen. Demi Moore is er eentje. Een zogenaamde "cougar", of een rijpere vrouw met een jongere vriend. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. En door in het openbaar rond te hangen met toyboy Jesus, vervoegde ook Madonna de club.

Cougars zijn in.


Op internet boomen de datingwebsites voor cougars en cougars staan op de cover van de magazines: cougars zijn in! De tv-serie "Cougar town" over een gescheiden vrouw die weer met jonge mannen uitgaat, is een hit in Amerika. Courteney Cox speelt de hoofdrol: een onafhankelijke vrouw van 40, vrij in haar keuzes en relaties. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het "perfecte vriendje".

Cougars zijn geslaagd in het leven.


Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Bij haar derde huwelijk koos Goldie Hawn voor de zes jaar jongere acteur Kurt Russell. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen.

Meer over zoon gezocht seks

Cougars zijn op zoek naar een serieuze relatie.


Cougars zijn niet zomaar op zoek naar een avontuurtje voor een avond. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.

Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars.


In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is... Een vrouw van 40 heeft blijkbaar troeven die een meisje van 20 niet heeft voor haar leeftijdsgenoten. Na haar scheiding trok Sharon Stone (50) een tijdje op met Chase Dreyfous (24) die verklaarde dat "Sharon Stone geweldig is voor haar leeftijd".

zoon gezocht seks

Bij Amerikaanse feministen woedt het debat over het woord cougar hevig. Ook in het echt sprak de actrice zich al uit over de meer dan 20 jaar jongere Zac Efron als zijnde het perfecte vriendje. Het bewijs? Het huwelijk tussen Susan Sarandon en de twaalf jaar jongere Tim Robbins hield 23 jaar stand. Cougars zijn in. Eva Longoria ook, want haar man Tony Parker is zeven jaar jonger. Cougars zijn zelfzeker en weten wat ze willen. Demi Moore is er eentje. Een slipje dat zichtbaar is onder een rok, deodorant die sporen nagelaten heeft, lippenstift die uitgelopen is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt. Samen hebben ze drie kinderen. Het geheim van cougars ontrafeld. Cougars onder vuur bij feministen. Cougars zijn geen zielige vrouwen die niets beter kunnen krijgen. Een derde van de Amerikaanse vrouwen zijn cougars. Cougars gaan zelf op verleidingsjacht! In 2005 trouwde Demi Moore 47 met Ashton Kutcher 31. Cougars nemen zelf het initiatief. Hawn was toen al een gevierde actrice met Oscar en twee kinderen. Het koppel heeft samen een zoon Astor. In de Verenigde Staten heeft een derde van de vrouwen ouder dan veertig een relatie met een man die minstens tien jaar jonger is. In reclame voor de datingwebsites wordt vaak het roofdieraspect van de cougars benadrukt vrouwen die op zoek zijn naar een bevrediging van hun seksuele verlangens en dat zoeken bij jongere mannen met een hoog libido. Cougars twijfelen niet meer elke seconde over hun verschijning. De twee leerden elkaar kennen op de set van Katarakt waar ze moeder en zoon speelden. Vorig jaar liep de relatie op de klippen. Cougars weten hoe ze sexy voor de dag moeten komen. Ik snap niet helemaal waarom maar toch wil ik deze ervaring graag op een positieve manier delen met andere vrouwen. Courteney Cox speelt de hoofdrol een onafhankelijke vrouw van 40,

Lenovo Thinkpad x1 carbon gezocht, quadcore, 16GB, touch gevraagd

Voor mijn zoon, die veel programmeert ... wat X1 Yoga's met een 6600U processor te koop, maar dat wordt niet gezocht. Mocht je een vergelijkbare machine hebben (bijvoorbeeld een dell xps 13 ...
lees verder

Gepost op: 13 December 2019

Zoon van seksclub-keizer Jan Bik schrijft over gevangenisleven: 'beter dan verzorgingshuis'

Stroomstoring in Hoograven, duizend klanten zonder stroom Ap Reinders (46) nieuwe burgemeester van gemeente Stichtse Vecht Corrie Huiding gekozen tot eerste seniorenburgemeester Zoon van ...
lees verder

Gepost op: 12 December 2019

“Mijn seks is stuk”-NPO-kakelkip Lize Korpershoek blijkt walgelijke 11 september-complotdenker: ‘Dat klopt niet!’

That’s it. The end! Maar iedere mafketel onder de zon heeft z’n eigen verklaring, want de waarheid is uiteindelijk ook maar zo schreeuwend saai. Zo ook dus NPO-documentairemaakster Lize Korpershoek, ...
lees verder

Gepost op: 12 December 2019


France | Germany | Spain | Portugal | UK | Ireland | Netherlands | Italy | Serbia | Kosovo
Norway | Sweden | Denmark | Czech Republic | Montenegro | Russia | Bosnia Herzegovina
North America | South America | Asia | Oceania